![]() |
|
Фан клуб Jувентус |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Автор | ||
A.H. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da da go gledav mecot.Sledniot im e so Napoli.Da se nadevame deka ke pobedat.Stom Genoa moze da gi pobedi Napoli.haha.
|
||
![]() |
||
A.H. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
POSTOVITE SE ODAMNA.AMA AJ DA JA ODNOVIME TEMATA.JAS SUM FAN NA JUVE.
|
||
![]() |
||
|
Napoli - Juventus 0-1
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Не споредувај Џенова,Јувентус со Наполи.... Наполи е тврда просечна екипа и за да победи Јувентус кај нив ќе мора и тоа како да се намачи.Искрено оваа гарнитура не ми се допаѓа но Јувентус(Младост) си Јувентус.Идеме до крај !!! |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
|
izgubija nisto ke vidime so real madrid.
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
zal mi e bleki...iskreno....ama dali gi vide denes mojte...."nereseno"
![]() ![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
хехеххехе црно нема што да жалиш......по малку и очекував јас
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ама чек коа ќе дојде дербито ршуми и кршуми че ве прајме
||
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
Михајловиќ кандидат за нов тренер на Јувентус
Прославениот српски фудбалер Синиша Михајловиќ е еден од кандидатите за нов тренер на Јувентус, пишува денес италијанскиот дневник „Џорнале“. Сегашниот тренер на Јувентус Клаудио Раниери не забележа победа на последните пет натпревари, па медиумите шпекулираат дека му се ближи отказ. „Џорнале“ наведува дека, покрај Михајловиќ, кандидати за наследник на Раниери се и Роберто Манчини и Чиро Ферара. Манчини, меѓутоа, наводно бара премногу пари, а притоа сака кариерата да ја продолжи во Премиер лигата. Додека Ферара најрадо би останал во националниот тим на Италија. Михајловиќ во италијанските медиуми неодамна се споменуваше и како прв фаворит за нов тренер на Болоња. Српскиот тренер е без работа од мај, кога заедно со Манчини, беше отпуштен од Интер. ![]() Синиша Михајловиќ |
||
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
|
за нив уш предвреме се знаеше
![]() али ај ниш не зборам пред.....ќе збориме после ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
eeeeeeeeee aman veke!!!pred vreme se znaese...da ne si ti predviduvac pa da znaes pred vreme...koj gubi ima pravo da se luti
||
Ne znam kako da pobegnem
||
![]() |
||
|
ај ај ти да не не знаеше па случајно
![]() а ак има некоја за од предвреме прва дознаваш ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
абе не вели дека била наредена...убав гол, убава игра...мора да признаес...а вие ако не го летните тренеров ништо не прајте....
![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |