|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 15481549155015511552 1869> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zaboraviv...za Ira...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...why, Ira...?
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
napraviv belja si ja cuknav kolata na zadniot far koga ja vnesuvav rikverc vo dvor
|
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku ubavo se setkav vo posledno vreme na mnogu mesta i ubavo si pominuvav ama eve vcera se sluci
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sega za promena po majstori ke se setkash...od kaj znaesh moze i da ti se pogodi...majstorcheto de...
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veke e vospostavena komunikacija
navistina vo najnisko mozno nivo, ama dava nadezi
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne ja cuknese sega, ke ja cuknese koga ke izlezese od dvor
jbg, za zenite rikvercot za vas zenite pretstavuva ogromen problem
ili ke cuknete vo nesto ili ke ve cukne nekoj otpozadi
|
|
s.r. Dzaki |
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a i cukame na site strani...pogotovo banderite ni se omileni
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vi sluzat za orientacija
od rabota do doma, znaete deka ima naprimer 15 banderi,
i si broite kolku ste cuknale
koga ke stanat 15 , znaete deka ste stignale doma
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Miki, a be ti mi se naluti stvarno
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sega standradno prasanje
Dzaki, od kaj ja iskopa slikava
|
|
s.r. Dzaki |
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djakondo od kaj ti e slikava ?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 15481549155015511552 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |