|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 5657585960 102> |
Автор | ||
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zoshto djubre........ |
||
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
||
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vivi me navredi! Jas svoite mislenja gi prenesuvam transparentno....no se razbira nemam prava da gi kvalifikuvam lugjeto..... |
||
|
||
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne velis deka ne si ja preminal crvenata linija, zatoa si gjubre........aj dojdi kaj definicija za sizika...
|
||
tuka nekade....
|
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo ti kazuvam kakov si....
|
||
tuka nekade....
|
||
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ovde stanalo zesko
|
||
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo toa e tvoe lichno mislenje... chuvaj si go za sebe, Vtoro Ne sakam da se vregjame...... jas za sebe si imam visoko mislenje i svoj stil na ziveenje i ne sakam da go podreduvam na pravila so koi bi se dodvoril na lugjeto so cel da ni se poklopat stavovite i viduvanjata...... |
||
|
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro de....kako sakas taka pravi....ama toa sto ja preminuvas crvenata linija ne mi se sviga mene....moj stav i gotovo...ne svakaj kako vreganje....moze sum direktna ....taka ti deluvam ....a i pisuvame ovde po nekoj zbor moze podolgo od mesec....a zosto ne dojdes kaj temata sizika...da go kazes svojot stav....
|
||
tuka nekade....
|
||
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pishuvanjeto na moj stav e moj izbor kade sakam i shto sakam! Blagodaram na tvojot stav!!!! |
||
|
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deko mnogu si oficijalen ke pomislam deka rabotis protokol vo nekoe ministerstvo...ok e....treba i takvi momci kako tebe....
|
||
tuka nekade....
|
||
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega sakash da se izvlechesh od navredata koja mi ja nanese! Vidi Vivi jas sakam da slushnam razni mislenja i toa e ubavinata shto ovde moze se da se kaze.... no ne mozam da podnesuvam navredi...zoshto nikogash nikogo ne go navreduvam poradi toa shto e porazlichen od mene....Direknosta ti e ubava osobina,,,,no Navreduvanjeto ne..... |
||
|
||
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema potreba da se navreduvate . Vivi i da ja preminal crvenata linija toj najdobro si znae dali toa e ispravno ili ne. Nie ne mozeme da znaeme sto go navelo na toa. Moze4 si ima svoi pricini. Megutoa toa sto veke go napravil ne e poveke flert a tuka za toa zboruvame |
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum taa, ako te navredilo nesto tvoj zaklucok i stav, ne mi e toa celta....i ne se izvlekuvam za nisto.....zatoa i ti komentiram dva pati pored za taa rabota....za da ti naglasam deka ne begam i sum spremna na konverzcija....ni delime ni se gledame .....sekoj se iskazuva kako sto saka i sekoj prifaka toa sto saka...vo toa e razlicnosta na site nas i spremnosta da komunicirame ponataka ako mislime deka e toa potrebno.....
|
||
tuka nekade....
|
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka be mimi....temava ja rasipav pak.... |
||
tuka nekade....
|
||
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikoj nishto ne rasipal.... ednostavno vo celovo ova mi precheshe navredata, a ne konstatacijata dali sum trebal ili ne.....tuka mozeme da muabetime do 101 i nazad...no bez lichnoi kvalifikaciii... Se razbirame....neli
ps VIVI ne baram odobrenie od tebe ili pak osuda tuku tokmu toa konverzacija.....izvini se za navredata i prodolzuvame...na bilo koja tema i za bilo shto.... |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 5657585960 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |