![]() |
|
Во свет на будали... сум и јас како нив?? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | |
gagaDNZ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Октомври.2008 во 16:01 |
pa povelete.......sekoj so svoeto......
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Хахахахаха...уууу да!Дури можеби сум од оние со најтежов вид на лудило.Страв и параноја на сите страни.
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Будала сум што верувам дека сите луѓе се добри.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas sum edna i edinstvena...nema kako mene
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum sekogas vtor
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
па сигурно и јас сум во некои случеви..........ама некои тешки
![]() |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
"Потребни ни се повеќе лудаци на светов. Гледајте до каде не доведоа нормалните.“
Џорџ Бернард Шо
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Глупоста е вакцинација против лудоста. Глупав човек не може никогаш да полуди
|
|
![]() |
|
sugare ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
апсолутно.Будалите и лудаците се многу подценети. Инаку целиот прогрес во светот сигурно не е од паметните...паметен човек не би тргнал да открива континенти (без компас), планети (со 95 % шанси да не се врати), пеш до Индија (ради светска слава ли, братство ли, кралство, whatever), а сигурно никој паметен не би се сложил да ги отплаќа туѓите гревови (дури и на тие шо допрва ке се родат!)со сопствената крв...на крстот.
Обично за тие паметните важи дека се емоционално и/или духовно најтупави ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Зависи што е будала за вас, а кого го сметате за паметен.Прво треба да се дефинира па да видам каде сум...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Gravedigger ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Ја пробувам да бидал будала, али јбг неможам, многу конк*ренција имам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
se sekjavam inperatorot CLAUDIUS, site go smetaa da budala,
no toj e od retkite so preziveal so svojata BUDALSHTINA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
sugare ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
"vo svet na tolku budali...sum i jas edna od niv?" ...да кажеме дека, пошто темата е со знак прашалник, прашањето е дали во свет на будали или паметни, слепи, зелени, ќелави, значи во свет на такви и такви се наоѓаме себеси, и дали сме дел од светот како таков...т.е прашањето е дали си опортунист или конформист, веројатно...Може да гласи и: Во свет на толку мравки...дали сум и јас една од нив? (на пример,ете..."во свет на толку расипани, или убави, или камења, ја кинези, ја сјебани, или марсовци...се наоѓаш себеси")
уствари би предложил подтема: преформулирајте го прашањето! |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ednas ke te zafrknat,dvapati...i koga togas ke sfatis deka si budala ama ke bide docna zasto vekje si gi razvil potencijalite za budalastina i takov i ke si ostanes pomalku ili povekje.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |