![]() |
|
Како би реагирале вие.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja stalno velam...na "krajot" se gleda kakov e covekot....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
dali e bitno kako e covekot, ako nesto dobro napravis za nego? se dodeka ne mi pravi mene licno problemi, i ako posakuva pomos, sekako deka ke mu pomognam..... retki (ne samo retki, nego eksoticni
![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....liçno jas ,koga pomagam ,ne vadam ni vaga nitu digitron.......neznam zosto lugeto sekogas oçekuvaat nesto vo vozvrat ,ako pomognat na nekogo na bilo kakov naçin......sepak zivotot e trkalo koe se vrti ,i nikogas ne znaeme koj ,na kogo i kade ,vo koja situacija moze da mu se najde.....
....zatoa ne baram ni blagodaram...zosto mozebi ......eden den...ulogite moze da se smenat....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...jas samo se setkam natamu-navamu i mojata pojava gi k*razi drugite...taka da nema potreba da gi sovetuvam ili da im kazuvam nesto....gledaat deka ima poloso od nivnoto...!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Ako moжеш на чоек да му помогнеш, помогниму и не претерувај многу, а ако не сакаш да му помогнеш тогаш барем не му одмагај !!!
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Не мора ни благодарам да ми рече - јас сум му помогнала, а ако тој не го цени тоа, негов проблем... важно ми е дека сум постапила како што требало, и мене совеста ми е чиста...
се сложувам со Biolica - колцето се врти... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Добро де!Сум сакала,сум помогнала,ме заебал,тоа е тоа.Одиме понатака,барем сум направила нешто добро.Ќе ме боли,ќе ми помине.
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Сум помогнала и ме шутнале после тоа, боли но поминува. Но и пак да треба да помогнам пак би го направила истото зошто едноставно тоа е првото на кое што помислувам кога некој од мене ќе побара помош и на тој начин се чувствувам духовно побогата.
Изменето од defma - 18.Октомври.2008 во 19:09 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..Vo zivotot sum pomognala na mnogu lugje i poznati i nepoznati i na strucen i na privaten plan. Mnogu mi e krivo koga nekoj kje pobara usluga, a ne mozam da mu pomognam. Togash se nerviram, se jadam sebesi,zoshto ne sum se snashla za da pomognam. Ne cekam lugjeto da mi pobaraat usluga, niti ocekuvam neshto za vozvrat. Ednash primiv doma na spienje devojce od vnatreshnosta koja doshla kaj deckoto so koj se podkarala, ja izbrkal i nemashe kade da spie. Na vrakjanje od Grcija ni se rasipa kolata. Barajki majstor niz gradot naletavme na nea. Me prepozna, ni pomogna ne odnese kaj nea doma. Ne kontaktirame mnogu, ama zaradi takvite kako nea znam deka treba da se pomaga.
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
nishto bi znael za drug pat
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
За ова ќе кажам лично за мене без да правам некое си лице или се дигам на незнам кое ниво или каков да се правам.Лично јас многу ретко се решавам да побарам помош од некој а доколку ми е понудена од некој ако сакам ја прифаќам ако не си траам.Кога ќе дознаам дека на некој му е потребна помош директно или индиректно правам повеќе и од колку што можам за на било кој и каков начин да помогнам.Понекогаш дури и да речам несвесно сум помогнал и повеќе од колку што треба.А дали после тоа ќе ми биде благодарен/а или не многу,многу и не ме засега.Важно јас сум му помогнал и мило ми е за тоа без никакво каење.Имало случаеви и кога ми манале "пета одпозади" али со тек на време смениле мислење и тоа по малце ме прави среќен.А за помогнување од секогаш сум и ќе помагам.Не знам кој и како ме научил така но така ми е подобро ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke i stavam seker vo rezervoar i ke i se iseram na cergice na vlezna vrata
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |