|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 30> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me vregja koga nekoj ne saka da mi ja kaze vistinata, so obrazlozenie deka toa bi me povredilo.
me vregja koga nekoj ke mi navesti nesto a ne odi do kraj so cel da ne me povredi jas koga nesto ne mi se dopagja , navistina kazuvam , ne mozam da glumam odusevenost ako nesto mene mi e bljak |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne me vrega vistinata,naprotiv gi sakam i cenam lugeto koj mi ja kazuvaat....na toj nacin mi gi otvaraat ocite za raboti za koj ne sum svesna...i znam deka tie mi se vistinski prijateli ili pak cesni ljuge.Nekogas navistina nema potreba da se kaze vistinata ili pak nekogas ne e soodveten moment.Znaci ako ima potreba i vo vistinsko vreme ako e kazana togas za toa sum mnogu blagodarna...
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me vregja koga pretpostavuvaat deka ne sum dovolno hrabra ili silna da ja prifatam vistinata pa me zastituvaat od nea so lagi.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ako me vrega navistinski so vulgarni zborovi
|
|
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повеќе ме навредува кога некој не ја кажува некој вистината,а го чувствувам тоа.Имав баш во скоро време еден таков случај и се заврши како што се заврши,тотално не важно.
Ја сакам вистината,но не онаа суровата,кажана на дрзок и безобразен начин,тоа е веќе не култура и несозреаност.Секогаш има и подобар начин.Само чудно е луѓето и тој начин го сметаат за лицемерен па не бираат зборови. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, cesto pati me vregja, ama retko priznavam
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме вреѓа кога ќе дозволам да ја откријат вистината што сум се обидувал да ја прикријам.
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi ne vrega tolku vistinata, kolku sto moze da povredi!
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ситните лаги се потребни зошто ја потпираат вистината, гола вистина значи реална деструкција и депресија
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga se posrekjni tie sto pomalku zasluzuvaat da bidat.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinata osloboduva, ama tie sto se vregjaat, za zal ostanuvaat zarobeni.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema mnogu kompetetni sto mozat da ti ja kazat vistinata. A kako odlivot na mozoci ukazuva deka sekoj so poveke mozok vo glavata zamina od ovaa vukojebina
|
|
cuculga
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislm deka lugevo baraat islrenost,,a ne ja cenat dovolno..
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za kogo kako...jas smetam deka "zboruvanjeto zad grb" poveke boli....koga celiot svet ke ja znae vistinata osven tebe.... podobro e da mi ja kaze i da mi gi otvori ocite .... Iskrenosta e nesto sto neizmerno mnogu go cenam
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |