![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 150151152153154 360> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...znam deka preterav...se zaboraviv...
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
...NEKOJ MI FALI,NEKOJ MNOOOOOOOOGU MI NEDOSTASUVA
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...znam deka stanav rano...ama pusta navika...
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ха...... и јас исто.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
се ке биде во ред. ... и се ке си доjде на местото
![]() |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Знам дека треба нешто да се прави,а не сакам бре!Не сакам!Сакам слобода.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..onaa sHatkata,mu go onadela peteleto na onaa jarkata ....a ovaa pak nisto ne znae za toa.....!...i posle se..koga ke ripne cel "kokosarnik",ima perduvi da letaat...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
gagaDNZ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
znam deka mnogu ne znam a treba da znam ama ne znam kako da znam zosto ne znam kako da prasam za potoa da znam
|
|
![]() |
|
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
znam deka site eden den ke umreme ! :)
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
знам дека реинкарнацијата ми е резервирана
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
znam...
![]() ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Znam deka ova e nekoj prelomen period..
i veruvam kje pomine za brzo vreme |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Нема потажна глетка кога младо станало рано, рано и тргнало на работа. Бљак ! Младо треба да има забава и секс преку цела ноќ и преку ден да спие до 14.00, е тоа е младо !
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 150151152153154 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |