|
До кога Српската политика ќе ги нарушува односите |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj изјасни се убаво плеасе |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Oti go jadoja stapot srbite jadoja, toa e fakt.
|
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
ТХЦ Манге
Сениор Регистриран: 10.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе не е стапот српски шо го јадоја то шо ме плашит...
Ме плашит шо со душманите се прајме браќа а со браќата душмани... Толку имав... ПС. Само молам Господ да дочекам да видам ко ке се изменет работиве во позитивна насока за православиево... и да ги видам тогаш лицата на македончињата кои како по обичај влажно ке пушат и ке сменуваат презимиња...по обичај се разбира... Како ке им е срам... Само глуески- така лесно да потпишит и Западна Македонија ко ке ја делет- и да се кријат.... Срам да му е и пород да немат тој шо ова го напрај... А и до сите муслимани на форумов - сакам да кажам само дека најсилното го исфуравте... сека чекајте на нашите 5 минути и она шо православните љуѓе во иднина ке ви го објаснат... Изменето од moira - 19.Октомври.2008 во 03:41 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Hasan ibn al sabah
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Albanija nema da gori srbija izgore
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sve se vrakja , sve se plakja ... samo ovoj pat , tesko deka nekoj kje se smiluva ..... kako 45 - ta
|
||
Hasan ibn al sabah
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koi da se smiluva za srbijancite nikioj ne treba da ima milost
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ne mora ... koga od niv kje molite proska i kje lizete sekade do kade ste se isposrale kako i sekogas niz istorijata ..... najobicna banda na konjokradci i lopovi .......
|
||
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моментално се во позиција да ги жалам, зошто гледам малку по малку ќе дојдат до Белградски Пашалак, ете и Војводина крчка нешто, самостојност ова она..Што си садел тоа ќе жнееш..А тоа молењето за прошка, спаѓа во доменот на Научна Фантастика,мислам дека не се во позиција да ги молиме...А и да се, подобро јажето кврц.. Изменето од KikoMC - 18.Октомври.2008 во 20:22 |
||
|
||
ТХЦ Манге
Сениор Регистриран: 10.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оооо ... па да не се тие 50% од хранава немат кај да е увезиме.. то е само софт павр... ам на хард да се префрлиме... дали си свесен дека без надворешни влијанија таа земја мојт комотно да го поробит цел балкан:::/???
- абе алооо.. шо ви е море,... шо ја мислите Србија вие??? не знам шо мислење имате ??? Ама морат да се дајт признание на земја која 3 месеци ратовање со цел свет.. сепак не пушти странска војска... потонаа но со стил и достоинство.. со гордост.. српска нормално... ама сепак не ми е јасно зш ја мислите дека е слаба на било кое поле.. па кој к*рац.. секоја земја да војуват со цел свет.. на крај ке биде поразена... не знаљм... Изменето од moira - 18.Октомври.2008 во 21:27 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cenam deka od " vojvoda " , treba da si go smenis nikot vo ISLAMSKI PUŠIk*rOVIC
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaboravi da spomenes i " samo 70 % od bosna i polovina hrvatska koja nemase nitu da postoi da ne go " preveslaaa " milosevic ... a toa za 90 dnevnoto bombardiranje , i toa deka osven civilni celi drugo i ne uspeaa da unistat , za toa ne stanuva zbor ...... Изменето од moira - 18.Октомври.2008 во 21:28 |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Srbija ne vojuvase so cel svet, tuku cel svet kukavicki ja bombarirase, pa i da se cudis kako ne smognaa hrabrost da vlezat tuku kako majmuni od gore samo frlaa
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i koga vleguvaa , otkako srpskata vojska go napusti kosovo , vleguvaa cel mesec i vo strav ...... a znaea deka tamu nema srpska vojska ... eve , neka kazat ubavo " hrabrite " sto k*r jadea kaj kosare koga amerite pravea eksperimenti dali mozat od tamu da vlezat so " specijalni " sili ...... kakov svecen precek imaa od crvenite beretki i nekoi ostali
Изменето од miroslav_g8 - 18.Октомври.2008 во 20:43 |
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |