|
Како ја оценувате работата на владата? |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | |||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никој не рече дека ќе ги набавуваат од странство, туку дека ќе отворат тендер, и на тој тендер ќе треба да се пријават фирми не само од Македонија, туку и од надвор, и така ќе се види кој нуди подобри услови...сега ако некоја фирма нуди подобри услови пример од САНОС (поранешен ФАС 11 октомври) тогаш зошто да не.... Само не верувам дека ќе се најде некој таков што ќе нуди подобри услови од САНОС.... Изменето од Vladimir88 - 15.Октомври.2008 во 18:12 |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro e...
|
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe taa samo taka pokazuva deka saka da dojdish navamu, ne ja svakaj bukvalno pa ti. Eve na primer nea ke ja stavime da ja vodi opshtinaata ili vladata i naednash OP ЧЕ НИ ПРОЦВЕТААТ ДВОРОВИТЕ |
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Анџелче, лесно е да се критикува, и тебе би мозеле да те критикуваме за твоето работење, ете ако му е погодено на тој до тебе шо работи на тој понатаму не му си по кеф и колку и да се трудиш ете не те бива бе и нема шо да прајш тоа ти е. |
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја и велам - Че дојдам ајвар да праиме, убо си лупела. А таја ми вика - Ај првин џимиринки. А виното си го крија. Е ко така, не идам. И башка да си клаи наочари оти ја баш сум убав,згоден и млад, а не туку да ми наоѓа мани. |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Andjelina mi rece da ne ja ogovarate zad grb, oti za site ce vi spremela po edna vrekja piperki od po 50kg i pri toa, so kamsik po grb kje ve mavala ako krenite glava
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ti, Zdravko, za da gledas tolku rozovo mora da si vraboten vo nekoja doooobra firma....
i toa, sekako ne zatoa sto imas clenska kniska i sigurno ne zaradi vrskite od tato,
tuku zatoa sto si bas ti najsposoben za toa rabotno mesto i nikoj tolku dobro ne moze da ja raboti taa rabota
taka e neli????
zosto ako ne e taka, togas nemas pravo da solis pamet na nevrabotenite strucni obrazuvani vredni partiski neoboeni kadri vo nasata drzava,
koi ZNAAT deka za da zemes kredit od banka treba da ostavis nekakov zalog, koj najcesto go nemas.
izjavata " ako nemaat leb neka jadat slatki" e odamna kazana i vo istorijata vekje okarakterizirana kako vic
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
izjavata " ako nemaat leb neka jadat slatki" e odamna kazana i vo istorijata vekje okarakterizirana kako vic да,ама за таква изјава некогаш паѓале глави,додека денес секој може да продава м.....за бубрези...и вреден,и не вреден
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od denesen Dnevnik : Образложението на Градот и на в.д. директорот на ЈСП, Александар Бошковиќ, е дека двокатните автобуси се несоодветни за Скопје. Тие не одговараат поради сервисирањето, гаражите, улиците, сообраќајната сигнализација, па ни дрворедите. Самите автобуси, според нив, се небезбедни бидејќи ако има дивеење на горните катови, можат лесно да се превртат. Приспособувањето на двокатни автобуси би чинело 500.000 евра. Исто така, не можат да користат природен гас. ЈСП почна со промените во автобусите за користење природен гас, а не нафта. Засега се пренаменети 30 автобуси, а планирани се уште 70 за 2-3 месеца. Бошковиќ истакна дека двокатните повеќе се користат како туристичка атракција и полека се исфрлаат од употреба. ---------------------------------------------------- a tie pari namesto da gi trosi na dvospratni avtobusi koi ke bidat propadnata investicija, da im gi vrati parite na lugjeto za patriotskite kasi ne ke bese loso |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
crni grujo zema so lopata, a dava na kapki ! i to samo na onie so crveni kniski
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
anastea, mnogu ne zamaras so brojki mozes li da ja poednostavis?
aj da napravime edna polesna sporedba
kakva bese Makedonija vo sporedba so drugite zemji od regionot vo '93, '97 i 2007
mislam deka taka polesno ke te razberat forumdziite
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ти па не се замарај бе Џаки, ако ти се тешки бројките...
Како инаку без аргументи да споредуваш работа на две или повеќе влади низ минатите години?... На памет?
Еве без бројки, само едно потсетување... 1992 година Бадентеровата комисија, која беше специјално формирана по распадот на СфРЈ, а по налог на Европската Заедница, оцени дека само Македонија и Словенија ги стекнуваат условите за стекнување независност. Значи со каква стартна основа почнавме, а каде сме сега?... Далеку од Словенија, далеку сеуште од Европа, а далеку и од некои земји во регионот... И која влада според тебе е најзаслужна за уназадувањето... Сегашната или оние првите, кои го распродадоа државниот капитал, ги сменија сите национални обележја, прифатија референца БЈРМ, прифатија преговори за национално име???...
|
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
drasticnite padovi na standardot na lugjeto, promenite so koi se rusi makedonskiot idenditet na smetka na albanskiot i sekogas uspesnite promeni za svetot bile koga vladite na VMRO bile na vlast.... no sekogas B.C. e kriv za se
|
|||
macedoniaforever
Нов член Регистриран: 16.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тешко Македонија со оваа влада, и тешко Македонија со ваков народ кој толку неисцрпно верува во оваа превара.
Изменето од macedoniaforever - 18.Октомври.2008 во 17:27 |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |