|
Што треба да има вистинскиот маж? |
Внеси реплика | страница <1 45678 46> |
Автор | |||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pari muskuli i plavi oci kako i mojot samo mojot e seuste bez muskuli
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
VISTINSKI...a ima li nevistinski mazi... nejse
...da ima strplivost koga zenata si sedi na idividi, a doma nema rucek... ...ako nema rucek...da poraca... i da ne komentira mnogu... ...da i donese cvekje na zenata...zatoa shto zabelezal deka nekoj ja iznerviral na idividi... ...da stane na sabajle... da ja zagree kolata... da si ja odnese sakanata na rabota... oti vo Skopje nema mesto za parkiranje...a i policajcite imaat norma za ispolnuvanje pa kaznuvaat se zivo i divo... ....da ne prashuva mnogu zoshto mu ja zema negovata kartica...i da ne se cudi kade e nejzinata kartica...i zoshto e prazna... (ova se podrzabira) ... da ne se sili mnogu...oti treba da znae deka GOSPOD TREBA DA CUVA OD ZENSKA BELJA... ...da ne ja fali mnogu majka mu kako ubavo gotvela...iii bila dobra domakjinka... oti prestoi opasnost da bide teletransportiran tamu.... iii deka ne e problem i kaj sv. Petar na poklonenie da bide praten... viza e viza...segde vazi... ... da si pazari po spisokot...i da ne se prashuva MAGARE LI SUM JAS ILI ... koga odgovorot si go znae.... ...da ne gi slusha shto pravat drugite mazi... ta neli sekoj si e GAZDA VO SVOJA KUKJA.... ..auuuu...dosta e...kje me utepaat... Изменето од mamamd - 18.Октомври.2008 во 07:54 |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci mamicke tebe ti treba papucar a ne vistinski maz
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..............
Ако имаш: |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мора очите му да се зелени... не како боjа, него како чувство...
само тогаш еден маж е вистински |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahhahahaaha......
togas jas sum:
- kralica na dramata
-dobrodusna
-nepredvidliva
-temperamentna
-sigurna vo sebe (no ednas nedelno stanuvam dobrodusna)
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... arno me potseti...i papuci sam da si kupuva... ...jas kakov sakav takov si zemav... e sega kako nego mu se pogodi izborot...diskutabilno e |
|||
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ништо од анкетава.Ама да ми каже...да ти ги ставам рацеве во коса како езерски бран и да те стиснам до мене силно,а потоа да те бакнувам...Супер!Има се,барем мене тоа што ми треба.
На пат сум...кон ова.Јеј јеј јеј!!! |
|||
gagaDNZ
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas go najdov sovrseniot....ne bi go opisuvala mnogu,izgleda dobro toa manje bitno,ali uspeva sekogas da me nasmee i ne mi preci nisto od toa sto toj pravi...a ni sama neznam so so toa go zasluzi...ne e se vo pari,golem polov organ,muskuli i neznam sto drugo navedeno od anketava
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Знам што не смее да нема...
пари.. |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Анкетава вика едно...
Одговорите викаат друго...
Кој ли гласал?...
Мажи...
Вонземјани...
Или жени што лажат...
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сеуште стојам на ова што напишав.... нема тука што да се менува, затоа и не гласав.... а мислам дека не постои ТОЈ маж, што ќе има све она сто една жена посакува, а и да се најде таков, пак нема да биде добар, пошто на нас жените никогаш не можеш 100% да ни се исполни... една особа едбаш ми кажа ова: секогаш ќе има некој кој е подобар од него/неа.... и не ми верував тогаш.... а сега можам да кажам дека беше во право, НО еднаш треба да се задоволош и да речеш, ОВОЈ/ОВАА е ѕа секогаш |
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
срце, мозок и муда ... да знае да сака, да мисли и (понекогаш) да ризикува |
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |