![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 212> |
Автор | |
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
See the mirror in your eyes;
See the truth behind your lies Your lies are haunting me See the reason in your eyes Giving answer to the why: Your eyes are haunting me! Falling in & out of love in love, in love Falling in & out of love your love, your love |
|
![]() |
|
PREVARANT ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 60 |
romale romali
samo to reci mi
romale romali
....
|
|
ПРЕВАРИ ГА БАР ВЕЧЕРАС САМНОМ.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
join me in death
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ima li den,... za nas
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
jano moriiiii..... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
so maaaki sum se rodila
so zalos i jas ke si umram ![]() Изменето од DarlinG - 18.Октомври.2008 во 15:21 |
|
![]() |
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Ми требаш ти соништа нежности ми требаш ти како сино небо, топло море ми требаш ти.Ми требаш ти и со празни џебови ми требаш ти како сонце, како утро да ме разбудиш.МИ требаш тииииииииииии!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
More sokol pie...
voda na Vardarot... Janoooo Jano le belo grloooo ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Што е тоа
во луѓето тажно, што живеат во животи туѓи... |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
I love you baby
and if it's that alright I need you baby to warm up a lonely night... ![]() која песна ќе ја чујам насабајле прва, цел ден ми се врти во глава ![]() |
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
DA SUTIS....
DINO MERLIN |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |