![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 868869870871872 1093> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas sum vo trilema...tri misli mi se motaat niz glava...dali da pakuvam..dali da se farbam...ili da si sedam na forum
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Е значи оваа Рушка точно знае кога да се појави
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
си мислам...кога една од трите мисли ти е форум,најубаво седи пред монитор...ако се фарбаш ќе се испомачкаш ѕиркајки што прави друштвото ваму...а ако пакуваш,се нешто ќе заборавиш
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Зошто мора да се внимава...да не се направи грешка, да не повредиш никого со своите постапки... Едно големо ЗОШТО?? Ех...да имав крила, да имав моќ...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Мора ли да има нешто шо ќе те мачи... да не си на раат... упм...
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..aj sega sedni si doma... si napravi kjejf...abe ne si za pushtanje za do trafika...a kamo li do GTC...jaz`k...
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Мрррр....само да го видам...ќе предам,ќе се галам...ама нема,можеби вечер.Ако виното проработи...одлично!!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Sega se prasuva koj e protivnikot?
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...aj, dosta beshe...idividi u kujna shto rabota te cheka...ne-domakinke edna...
![]() |
|
![]() |
|
gagaDNZ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
znam deka e taka,znam znam znam
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Уствари Па Мора.... ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Имам разбирање за недоразбирање...
Имам срце кое чувствува
дури и бесчувствителност...... |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ne da znam tuku sum 100 % siguren
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 868869870871872 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |