|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 46> |
Автор | |
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па мајка ми ако сакаш да знаеш, 5 пати поголем Југоносталгичар е од тебе, ама кога ќе ја прашаш неа и она ќе ти одговори на крај дека таа творевина, откако умре Тито, почна да оди надоле. Изменето од Vladimir88 - 18.Октомври.2008 во 09:49 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e individualno mislenje na covek koj ziveel ubavo i zali za toa vreme
Изменето од miroslav_g8 - 18.Октомври.2008 во 09:50 |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не лечи фрустрации на мене, ако имаш некој кај тебе дома со говорна маана, не мора да значи дека тоа го има и кај мене. |
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па жали не викам не, ама не е тоа тоа, ти си ставил аватар од Тито(Хрват) а ги мразиш Хрватите.. Тоа не ми звучи како братство и единствно. Ги мразиш Босанците....јас колку што знам Братство и Единство е да живеат во слога сите народи кои биле дел од таа држава така? |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога би ме прашал мене, и јас сум за таква творевина, ама не поради љубов кон србизмот и сл. туку поради некои други причини, ама таква империја не е можна, човекот на овие простори не е развиен уште..
kakava ljubov kon srbizmot? zboruvame za Makedonija , za koja kolku sakaat neka zborat postoela so vekovi, nikogas pred Jugoslavija ne bila svoja, a i sega posle Jugoslavija ne samo sto ne svoja , tuku i imeto ke i go zgasnat ... covek koga ke svati sto imal i sto izgubil obicno e prekasno da gi popravi rabotite ... |
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто обично повеќето од Македонците кога ќе ги прашам за Хрватот на пример, одма ми одговараат со тоа дека они се усташи?? Изменето од Vladimir88 - 18.Октомври.2008 во 09:53 |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa sto del od hrvatite i bile ustasi , samo , zemi gledaj malku hrvatski programi, hrvatite realno i objektivno govorat za svoite negativnosti...
a i del od makedoncite bile probugari i se ... i toa e fakt, no groto ovde gi opravduvaat onie sto go prodavaat svojot identitet . samata vlast ni e premnogu licemerna, ke se bori protiv grci koi sakaat da go menuvaat identiteto, a gi tolerira domasnite izdajnici ... Изменето од butel2 - 18.Октомври.2008 во 09:57 |
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто не викаат за Србите дека се четници? Изменето од Vladimir88 - 18.Октомври.2008 во 09:56 |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne vikaat, Draza da ne bil partizan?
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сум слушнал дека досега Србите ги викале четници, сум слушал само зборови како братска Србија, Србинот и Русинот стално ќе ти помогнат, бла бла бла..... Ова зборувам додуша постарата генерација како Мирослав на пр. али добро ај не му замеравам на човекот, постар е колку-толку имам почит спрема него, а и друг калап е, јас сум друг калап тоа е тоа... Инаку ете што сакав да ти кажам.. Таква империја не е можна, нити пак некогаш ќе биде можна, прво затоа што Хрватите имаат едни гледишта, Србите имаат други, Македонците трети, со историјата немаме расчистено на Балканот... тоа е тоа. Изменето од Vladimir88 - 18.Октомври.2008 во 10:00 |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa tocno e i toa , srbite ni se najbliski kako narod, obicai, tradicii ... i zatoa i postoi toj izraz bratska Srbija
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таква империја не е можна, нити пак некогаш ќе биде можна, прво затоа што Хрватите имаат едни гледишта, Србите имаат други, Македонците трети, со историјата немаме расчистено на Балканот... тоа е тоа.
a koi zaednicki gledista gi imame so site onie vo EU? a koi pak so onie vo Amerika? osven nivnite da im bideme kucence na kaivce? |
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора да значи дека Србите ни биле најблиски како народ во минатото, сигурна ли си дека Србите ни биле најблиски како народ и во минатото.. Јас сум слушал зборови од постари луѓе и од Мирослав и за теророт на Србите овдека. А ако ни биле Србите најблиски во минатото, Македонците немаше да бегаат како зајци од Србија во Бугарија. Изменето од Vladimir88 - 18.Октомври.2008 во 10:06 |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga toa begale makedoncite kako zajci od Srbija vo Bugarija? ti ne znaes kolku makedonci ziveat vo Srbija i se renomirani gragjani tamu?
i sega mi tekna da prasam, a zosto tie zajci begale vo Bugarija , a ne vo svojata zemja , Makedonija? Изменето од butel2 - 18.Октомври.2008 во 10:11 |
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |