|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 46> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Умрена е за тие кој што живеат во заблуда |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постирање на слики не е дозволено на подфорумот Политика!
Во иднина ако некој ја нарече Македонија БЈРМ, добива суспензија на месец дена! Срам да ви е и уште ќе аплаудирате! Засрамете се!!! Поздрав |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........ zalno e samo edno ... kako odgovor na onoj sto zali .... zalno e sto zalis a i treba da zalis za ona sto nikogas nema da go sfatis a pocituvanata Butel najkratko mozno ti go objasni
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moderatorke, vo pravilnikot nikade ne stoi deka na forumot ne moze da se postavuvaat sliki, taka da ne izmisluvaj posebni pravila za politika
i koj vo poslednite 3 strani ja narece Makedonija BJRM ili sonuvas nesto? ili ne smeeme da diskutirame sto sega od bilo kakvi pricini edna po edna zemja ke poznat da ne oslovuvaat so BJRM i FYROM? |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i dokolku nekoj MAKEDONIJA e narekol so referencata koj cirkulira niz svetot , toa sigurno go napravil nekoj od " lojalnite " koi sekogas se ili za " konstruktiven dijalog " ili za razgovor preku nisanot ..... TRECE NEKJE
Изменето од miroslav_g8 - 18.Октомври.2008 во 09:33 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Химнава прави да се чуствувам како да се наоѓам на некое бојно поле во Сталинград, и така сите заедно, братски со мајка Русија одиме во борба против пан германизмот Абе ај не ме зафркавајте, едно време нашиве преродбеници колку кукаа по таа Русија да им помогне, па издаваа весници од типот на Македонски Глас,па имаше средби и со рускиот цар Александар, со Игњатиев, и што на крај Русија им го заврте грбот.. Кутрите мали хрчки ги направија Бугари... А можеби и постои таа желба кај нас не викам не, зошто гледај кога Киро го менуваше името, никој не излезе на протест, сите си седеа дома.. Можеби на овој народ му одговара ние да се викаме Бивша (читај) ЈУГОСЛОВЕНСКА Република Банана . Без навреда, но така испаѓа работава.. Изменето од Vladimir88 - 18.Октомври.2008 во 09:39 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes sto DRUZE ? .... mnogu mi e rano a i nesakam da si go rasipuvam vekje prekrasnoto utrinsko raspolozenie , taka da slobodno pisuvaj sto sakas , mene UOPSTE ne me interesira
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тебе никој ништо не те праша...јас му се обратив на друг. Изменето од Vladimir88 - 18.Октомври.2008 во 09:40 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PUSKE K"NOOOOGU ....... stav MIIIIRNO ...... oladi malku ... na mestu VOOOOOLJNO
Изменето од miroslav_g8 - 18.Октомври.2008 во 09:42 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мирно! |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro utro i na tebe
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e Vladimir...88 godiste ( ako e toa godisteto tvoe ) nisto ne si ni videl ni doziveal od Makedonija vo jugoslavija , mozebi zatoa i ne znaes sto znacat zborovite
Проклет био издајица Своје домовине! a takvi se site onie koi bez gram dostoinstvo trcaat po bugarski pasosi, priznavanje na kosovo, ulizuvanje na amerikancite .... ne se saka i cuva taka tatkovinata |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми ги имаат пренесено не се секирај, и на крај и таа империја се растури како кула од карти....а денес народот што живее на овие простори се колне, пцуе, и убива меѓусебе... Толку од братска Југославија... Кога би ме прашал мене, и јас сум за таква творевина, ама не поради љубов кон србизмот и сл. туку поради некои други причини, ама таква империја не е можна, човекот на овие простори не е развиен уште.. Изменето од Vladimir88 - 18.Октомври.2008 во 09:48 |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se gleda kako ti gi prenele...
|
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |