![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 495496497498499 1364> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kejt the great so ti zna4i ovoa i za kogo e napishano pos ne razbiram bas
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..odi vidi poshtarot shto ti donese ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
ja sum si so jakna i ne mi studi
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
.. kje otvori prozor..
kje pushti rusi kosi... kje napravi skala... i koga kje trgne da se kaci ...nozicki vo raka... ![]() ... cigarceee.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...biboooo...jas si odam... ti pishi...kje citam utre....
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
задремав и јас...
![]() |
|
![]() |
|
oo biba ke zaspiese ma eheheh
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
се опуштив ептен на фотељчево...ми се погоди...
![]() |
|
![]() |
|
ок ај ја идам чаос
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...NiNa, naprednav a ne znam kako...nemam poveke pet godini... zamisli sum imala 8...najverojatno deka znam da pishuvam... ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...kaj mi e kumcheto cel den i cela vecher...mi se skri...
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
...znaete shto e dobro kaj pushacite?...mozat i sami da zapalat cigarche
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 495496497498499 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |