![]() |
|
Чекам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 109> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cekam da dojde strujagjijata
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
....Ај ќе ,,почекам,,..............
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
cekam da dojde 15h i da mu ja kidnam
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Cekam...cekam..cekam...ama ne znam dali kje docekam...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
чекав и дочекав...петок неделава
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
cakam te da dojdesh...cakam na tarasa...cakam na noviot prozor..cakaaam
![]() |
|
![]() |
|
PREVARANT ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 60 |
cekam cekan
|
|
ПРЕВАРИ ГА БАР ВЕЧЕРАС САМНОМ.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
едвам чекам да недеља доџе
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
чекам да заврне
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
чекам да дојде понеделник доаѓајјјј брееее
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
cekam da se stemniiii
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...da mi zavrshi smenata!
|
|
![]() |
|
..cekam...cekav...ne docekav...
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
да пијам кафе со колешката!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 109> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |