|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 8283848586 566> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес... помина...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес...цел ден ,, зафрканции,, ......
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... denes cel den se smeam so prvacinjata...lugjeee...koj bisercinja...
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..mi e ubavo,podranivme so koleshkata mislevme od 8 imame predavanje,toa bilo 8:30, pa si se najadovme fino i otidovme, si ja zbogativme domasnata biblioteka so po edna kniga i raspolozena stignav doma, se spremiv za na rabota i eve me na forum...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес,после подолго затишје повторно бура
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes .... prekrasen den .... najposle site gnasni nesta poleka isplivuvaat sto e normalno koga i samite se isti kako i spomenatite nesta vo izrekata
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes kako vcera..vcera kako prekcera..se e isto samo nego go nema
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДЕНЕС МНОГУ УБАВ ДЕН БАРЕМ ПОУБАВ ОД МИНАТИВЕ ДЕНОВИ |
|
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е денес...ќе сплескам 30 тина страни од книгиштено.Ќе ја фатам другарка ми под рака и ќе одиме да се напиеме винце и да кснеме сиренце.Ја љубам в крај.А може и некој друг ќе љубам(на поинаков начин) кон крајот на вечерта!Ако се најде човекот на право место.
Ау да...ќе си направам мал шопинг! |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes izigravam bejbisiterka... a i denes mi vleze edna bubachka vo glava,... hmmm...
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se nadevam ke bide podobro od vcera
|
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
gagaDNZ
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes.......ne znam so ke se desi...denot mi e vo faza na zapocnuvanje...kako sto pocna tapa mi e
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes ja cuvam kukata
|
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izmeshani emociii
Sabajle,malku konfuzno,pa ramnodushno.. Sega sum,onaka,u forma... ama,uste malku mi fali.. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <1 8283848586 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |