![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16941695169616971698 2116> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
imas li barem potvrda deka si vakciniran ?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
PREVARANT ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 60 |
||
hm...
ete i tvoeto postoenje e dokaz deka i prirodata pravi greski...
no ti sepak postois i trues naokolu...
|
|||
ПРЕВАРИ ГА БАР ВЕЧЕРАС САМНОМ.
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
ti ne znaes ? sto e toa oglav ?
|
|||
![]() |
|||
PREVARANT ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 60 |
||
marijana a okolu maramata i kapata
dali si razbirala nesto koga ti ja zakacile ?
ama iskreno?
dali znaese tocno za sto stanuva zbor ?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
imas li ti sopstvenik ili te pustaat da talkas po ulicive ????? ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 17.Октомври.2008 во 16:42 |
|||
![]() |
|||
||
koj kje e znae kade e naredena |
|||
![]() |
|||
||
miroslave...
pa ti ne si normalen be...
pa cel civiliziran svet go tretira za zlostornik.
odgovoren e za ubistvo na milioni samo zatoa sto ne mislele kako nego.
pa ti bolen si bil coveku.
odi leci se.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ja nema odamna a?pauzira nesto
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
taa e nekade " Poredena " .... ja nema
![]() |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
mirni momci...politika e vo drug podforum..mirno..da ne ja vikam Komandantica d ave postroi:))
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
maramata mu e podvrzuvale ... na pogresno mesto ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 17.Октомври.2008 во 16:38 |
|||
![]() |
|||
||
imam uste slikicki ... sakas da se menuvame ?
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
zasto? nemashe ti marama, kapa i crvena petokraka??
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
ne ... cuvarot ama sto e na kapija kaj negoviot oddel
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16941695169616971698 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |