|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 15471548154915501551 1869> |
Автор | ||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...znaev deka nema da zabelezhish deka imash nov image...a tolku mnogu se izmachiv...
|
||
PREVARANT
Група Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a tuka za sto zborite ?
|
||
ПРЕВАРИ ГА БАР ВЕЧЕРАС САМНОМ.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ova e tema za edukacija i zabava na zvezdite...
...tuka ke nauchish i slushnesh se i seshto... Изменето од moira - 17.Октомври.2008 во 17:55 |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.........helllloooooooo zvezdiçki moi
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...hello, maco moja...
...kako si mi denes...? |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo nina, imas odlicen potpis
ama sto bese toa ljubov?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
navistina ne znam sto e ljubovta ama ubeden sum deka treba da i veruvame
eden od moite najomileni peaci e Oliver Dragoevic a toj veli:
Vjeruj u ljubav,
jer ljubav je sve, vjeruj u ljubav, ne zivi bez nje. Vjeruj u ljubav, i sacuvaj nju, vjeruj u ljubav u dobru i zlu. Daj mi svoju ruku sad, neka ljubav veze nas. Daj mi svoju ruku sad, kao rijedak cvijet. Daj mi svoju ruku sad, prava ljubav je uz nas, nek' nas vodi u sretniji svijet. |
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se gleda deka ne znaesh nishto...
...(ups, pishav posle tebe)... |
||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Djakondo vo ljubovno raspolozenie
|
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a Ira...?...vo kakvo raspolozhenie e Ira...?
|
||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cudno raspolozenie Moira naizmenicno
|
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
Внеси реплика | страница <1 15471548154915501551 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |