|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 410411412413414 2116> |
Автор | |||
PREVARANT
Група Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nisto od zabava
a bas bev raspolozen se nadevam deka sledniot pat koga ke se vklucam ke bide navreme |
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovoj pat se spasi bez da dades janace
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prevarant, ako si tuka
aj izbrisi gi postovite
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
PREVARANT
Група Регистриран: 17.Октомври.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zdravo djakondo
a ti kao filozof si nekoj? |
|||
PREVARANT
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zosto da gi izbrisam ?
|
|||
PREVARANT
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a mozebi ti znaes kade ja kidnaa ,,damite,, ?
|
|||
PREVARANT
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ej lugeee
da ne ima nekakov problem sto se obidov da se vklucam vo drustvo? da ne ste nekoj zatvoren klan slucajno ? |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...daaa..masoni...bela loza...dobro dojde ... |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
stom za mamamd si dobredojden, tpogas si i od mene
dobro dojde prevarantu
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
PREVARANT
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro ve najdov
a taman mislev deka zaradi mene i vie ne se vklucuvate poveke aj dobro ve najdov |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ima li masoni vo Makedonija?
seriozno te prasuvam
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
PREVARANT
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke mi objasnite li kako gi dodavate tie raboti okolu vasite podatoci?
znamenca , pa izreki |
|||
PREVARANT
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa ne znam jas mislam deka ima nekakvi masoni onoj keckoski e clen .
mislam no ne tvrdam |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... ... na ova prashanje za zal nema da ti odgovoram |
|||
Внеси реплика | страница <1 410411412413414 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |