IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовта умира
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовта умира

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 15>
Автор
Порака
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 14:17
Кога љубовта умира,
слабаците цмиздрат,
практичните веднаш ја заменуваат со нова,
а паметните веќе си имаат златна резерва
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 14:46
ljubovta nikogas ne umira.... taa samo se menuva
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
boticeli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boticeli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 15:17
Зошто разделба,кога сенката на средбата вечно скита!?
Bakni me. Ne cekaj da ti go zemat redot...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 15:25
ljubovta se ubiva
nikogas ne umira  sama od sebe, ili od starosta ,nego ja ubivame, nekogas brzo, nekogas poleka vo golemi maki

Изменето од anakin - 17.Октомври.2008 во 15:26
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 22:09
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

Кога љубовта умира,
слабаците цмиздрат,
практичните веднаш ја заменуваат со нова,
а паметните веќе си имаат златна резерва

аплауз големо%20гушкање
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 00:59
Ljubovta nikogas ne umira...samo zavzema nov lik ....i prodolzuva da trae ponatamu голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 01:37
нека%20ти%20е%20срам  toa ne e ista e druga
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 01:51
Milo ljubovta si e ljubov.....ona sto taa go nosi so sebe e istoto...vnatresnosta e ista ...razlicna karoserija ima голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 01:54
ne e ista, nikogas i nemoze da bide
ne se meri vo jacina, nego vo kvalitativnata rasprostranetost

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 01:55

Големата работа ја убива малата љубов

само малите работи ја убиват големата љубов

а таа умирајќи станува мала

и чека

некоја намерна голема работа да ја докусури

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 02:24
Te razbiram...ama jas ja pretocuvam vo najbezbolnoto resenie....zavzema nov oblik...i ti dava energija da prodolzis ponatamu трепкањесреќанамигнување

Изменето од Lady Blue - 18.Октомври.2008 во 02:25
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 02:27
ами ти можеш да бираш нај безболно , но не е така
некој ти ја убил
се раѓа нова

Изменето од anakin - 18.Октомври.2008 во 02:27

Кон врв
One Million Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Октомври.2008
Локација: Jamaica
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај One Million Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 00:22
Samo fizickite zakoni se apsolutni i nemenlivi,se drugo so postoi na ovoj svet e relativno i nestabilno.Ottamu zaklucokot deka ni ljubovta ne e apsolutna,odnosno ne postoi apsolutna ljubov koja e imuna na bilo kakvi vlijanija.Sekogas vo vrska vleguvame so nekoi skrieni interesi,za koisto ni samite ne sme svesni.Pr:Mozebi sme vo period koga ocajno ni treba da bideme sakani,i mozat da pominat godini i da mislime deka toa e ljubov,za na kraj da sfatime deka taa ljubov proizlegla od nekoja nasa skriena potreba.Ova bese samo eden primer,a potojat milioni takvi primeri,koi sto dokazuvaat deka covekot instinktivno,najcesto nesvesno,so nekoi svoi postapki,naoga    naicini da go zadovoli svoeto ego,i ednostavno da se cuvstvuva ubavo.Toa e celata filozofija na ljubovta.Postoi cuvstvo na privlecnost,postoi cuvstvo na strast,na povrzanost,na pocit,na doverba,znaci site tie cuvstva se prisutni i postojat,no za zal se mnogu promenlivi i nestabilni.Luge poglednete vnatre vo svojata dusa,vo svoeto minato,vo svoite problemi,vo toa sto ve maci,vo vasite frustracii i tamu ke go najdete odgovorot:zosto sakate?zosto na takov nacin sakate?sto ja odrzuva vasata vrska?
Jas ne bi rekla deka postoi vistinska ljubov,toa bi go narekla "visok procent na kompatibilnost"
Кон врв
Farfalla Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2008
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Farfalla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 23:59
PRAVATA LJUBOV NIKOGAS NE UMIRA...NIKOJ NE E PODGOTVEN DA SE OTKAZE OD NESTO TOLKU SILNO,UBAVO,INSPIRATIVNO...
AKO UMRE ILI PRESTANE...TOGAS TOA NE E ONA VISTINSKOTO
I'M A SUPER GIRL...AND SUPER GIRLS DON'T CRY
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.