![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 360> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека добро знае... ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...znam deka se naspav...konechno...
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знам дека........не му ,,текнува,,
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...znam deka nishto ne e sekogash isto...
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
znam deka.... hitno mi treba cigara ili dve
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
знам дека...
нема да се чудам уште долго... и најчудните работи - ако траат доволно долго - стануваат нормални |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...se vrabotila i ne saka da casti...tuuuuuuuuuuuuu....sto ke da bese ova....
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
znam deka...... zivotnite najmnogu go sakaat svojot - KRAL!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
znam deka zivotot e ubav ako znaes kao se postapuva so nego
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...vecer ke uzivam!
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..znam deka se naspav...
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
znam deka ... mozebi me saka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
znam deka...nince e zaljubena...nince e zaljubena ..i srceto i pravi vaka ![]() Изменето од mamamd - 17.Октомври.2008 во 22:45 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
znam deka sum vo pravo
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |