|
Најодвратно јадење |
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Автор | ||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
спанаќ....во последно време никако не јадам
ни манџа,ни тавче ама не ми најодвратно |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
изнутрици, шкембе чорба, пача, полжави [:-&]
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paca i polzavi ne sakash,lele ne si svesna kolku e ubavo
a za iznutrici i shkembe corba se slozuvam so tebe |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па не можам... сум пробала и последиците беа... ај да не спомнувам....
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne spomnuvaj
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро бе што им е на луѓево што не јадат боранија?????????
Не постои ама баш ни едно јадење што сум го пробала до сега а не го јадам. Јадам се ама баш се: и чварки и пивтија и црева и шкембиња и боранија и грашок и лук и се се се Само во последно време се обидувам здраво да се хранам па избегнувам неки видови храна. |
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iznutrici shkembe corba boranija spanak creva polzavi i mn drugi rab :D
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
soryy ама сето ова што си набројал ме потсети на некој што исто ми наброи ......... само на крај додаде.....за добра сви*а нема лоша помија (не мислам за тебе,туку спомнувам ме потсети тогаш се смеев) |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo zensko sum ne masko....... Vtoro tie ne mi se odvratni i bi gi jadela koga bi bile zdravi no gi izbegnuvam Treto boranija luk.......mmmmmmm, uf uf....... vkusno |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алгите на сторм2 [:-&]
|
||
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne sakam jagnesko meso koga e toplo,poradi mirisot,no nema problem,go jadam.isto taka mirisot od riba mi e tezok pa go ublazuvam so mnogu limon.nema nesto sto ne jadam,paca,skembe,djimirinki,bakrdanik,od zelencuk strana se,i veke mi se prijade od nabrojuvanje.
|
||
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МРАЗАМ ГРАВ
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od iznutrici ne jadam nishto,shteta e mi velat mnogu,kumanovka sum a ne jadam mezalk(ama nemozam nikako),a od zelencuk luk nemozam ni da probam
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кук*рек, еднаш баба ми правеше, но толку лошо мирисаше што сега и самото спомнување на зборот мене ми се лоши.
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |