IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Најодвратно јадење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најодвратно јадење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 17>
Автор
Порака
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2008 во 03:07
спанаќ....во последно време никако не јадам
ни манџа,ни тавче ама не ми најодвратно
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 19:28
изнутрици, шкембе чорба, пача, полжави [:-&]
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 19:37
paca i polzavi ne sakash,lele ne si svesna kolku e ubavo

a za iznutrici i shkembe corba se slozuvam so tebe
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 19:39
па не можам... сум пробала и последиците беа... ај да не спомнувам....
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2008 во 19:43
ne spomnuvaj
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 02:12
Добро бе што им е на луѓево што не јадат боранија?????????

Не постои ама баш ни едно јадење што сум го пробала до сега а не го јадам. Јадам се ама баш се: и чварки и пивтија и црева и шкембиња и боранија и грашок и лук и се се се

Само во последно време се обидувам здраво да се хранам па избегнувам неки видови храна.
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 02:15
iznutrici shkembe corba boranija spanak creva polzavi i mn drugi rab :D
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 02:18
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Не постои ама баш ни едно јадење што сум го пробала до сега а не го јадам. Јадам се ама баш се: и чварки и пивтија и црева и шкембиња и боранија и грашок и лук и се се се

Само во последно време се обидувам здраво да се хранам па избегнувам неки видови храна.

soryy ама сето ова што си набројал ме потсети на некој што исто ми наброи .........
само на крај додаде.....за добра сви*а нема лоша помија
(не мислам за тебе,туку спомнувам ме потсети тогаш се смеев)
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 11:18
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Originally posted by polzavce polzavce напиша:

soryy ама сето ова што си набројал ме потсети на некој што исто ми наброи .........
само на крај додаде.....за добра сви*а нема лоша помија
(не мислам за тебе,туку спомнувам ме потсети тогаш се смеев)

Prvo zensko sum ne masko.......
Vtoro tie ne mi se odvratni i bi gi jadela koga bi bile zdravi no gi izbegnuvam
Treto boranija luk.......mmmmmmm, uf uf....... vkusno
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 18:47
Алгите на сторм2 [:-&]
Кон врв
nnikol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Поени: 3198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 17:46
jas ne sakam jagnesko meso koga e toplo,poradi mirisot,no nema problem,go jadam.isto taka mirisot od riba mi e tezok pa go ublazuvam so mnogu limon.nema nesto sto ne jadam,paca,skembe,djimirinki,bakrdanik,od zelencuk strana se,i veke mi se prijade od nabrojuvanje.
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 18:58
МРАЗАМ ГРАВ
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 09:20
od iznutrici ne jadam nishto,shteta e mi velat mnogu,kumanovka sum a ne jadam mezalk(ama nemozam nikako),a od zelencuk luk nemozam ni da probam
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 10:09
Кук*рек, еднаш баба ми правеше, но толку лошо мирисаше што сега и самото спомнување на зборот мене ми се лоши.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.