![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 212> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Unforgettable (... that's what you are) - Natali i Net King Kol
Изменето од filmadzijka - 16.Октомври.2008 во 21:32 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Дојдов пак тајно моја....
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
moglo bi bit da je lakse umrit
nego judima rec, oprosti!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Al' volim te u inat ljudima
jer tre*am te k'o zrak u grudima i ne dam te zauvijek bit cu tu za tebe znaj u dobru i u zlu |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
срцата полни
а утрото звони со лубовен звук еден крај друг........... |
|
![]() |
|
gagaDNZ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
tnt-vo boja mislam deka se vikase
i onoj del -sakam da me osetis na delo- |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...and now when you're gone, I just wanna be with youuuuu
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...Tvoite baknezi na moite beli kosuli
Cela nok mi budat spomeni Dve nedeli razdeleni i osameni Zar nekoj moze da te zameni?... ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Ja nemam s kim da te prebolim
i takva bolja si i ljepsa od svih neka pricaju da sam za tobom lud ti si mi sudbina, bez tebe nemam kud Ja nemam s kim da te prevarim i nemam nacina da tebe ostavim neka pricaju, neka ih bude sram pored ostalih ja bih bio sam Od krvi i mesa nisi, od cega si ko dobar razlog da prezivim, tako trebas mi ti si virus zbog kojeg tijelo moje slabo je imun ja sam na sve lazi, ne i na tebe |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() Zar nekoj moze da te zameni?. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Заборав
стави на гради ко да е марама несакам мелем од болка,мелем што убива Можеш да пукаш во срце -не ќе ме погоди за тебе се трудев долго но ништо не оди... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |