![]() |
|
Ништо не е онака како што изгледа |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Автор | |
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemoze nisto da ne e onaka kako sto izgleda....Dozvolno e da go poglednes nekoj covek na tri minuti i nekoj raboti ke ti stanat jasni.Znaci tuka e stilot na oblekuvanje koj sto mnogu kazuva za licnosta,bojata na glasot,drzenjeto na teloto i mnogu drugi neverbalni znaci.Sigurno deka toa ne e kompletna slika i deka e potrebno vreme za da doznaes nekogo podobro,no dovolna za da znaes nesto od nesto...
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
izgleda deka gi potrosivme zetonite
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
NISTO NE E ONALA LESNO KAKO SO NA PRV POGLED IZGLEDA
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
никогаш ништо не е онака како што изгледа
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
boticeli ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Normalno deka nisto nee onaka kako sto izgleda,mozi da ubavo a trulo,ili sprotivno .
|
|
Bakni me. Ne cekaj da ti go zemat redot...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не дека баш ништо не е така како што изгледа, но првиот впечаток знае често да не излаже... Тука често игра важна улога нашата интуиција. Колку и да е нештото убаво спакувано, едноставно нешто одвнатре ти кажува дека не е така како што изгледа... Кога ќе се гребне малку подлабоко зад површинскиот слој, може да излезе нешто сосема спротивно од надворешната маска...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Izgleda premnogu dobro za da bide vistina...i daaaa...silikoni i bile
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
тоа што е за гасеницата крај на светот за останатите е пеперутка
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
daaaaaaaa.........ubavooooooo!!!!!
![]() ili.... toa sto e za majkata lavica gordost i zadovolstvo, - za majkata srna e uzas i bolka ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
auuu kakva misla...ja zaboraviv mojata posle ova ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
izgledase naivno, a ispadna seriozno!
|
|
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Оооох...многу пати сум се уверила во ова.Ги презирам овие луѓе,иако и јас знам да бидам таква на моменти,ама на моменти,инаку што на ум тоа на друм,не глумам лажна љубов или лажен живот,дека се ми е перфектно и кристално.Прептпоставувам дека се крајно не среќни и се срамат од себе штом го прават тоа.Ако го прават не по своја воља и со цел да издејствуваат нешто,не негативно се разбира,во ред.
Жал ми е што сум сведок на вакви луѓе секој ден,каде отидоа искрените?!Ако има некој таков нека повели да се дружиме!! |
|
![]() |
|
mi veli, ne e taka kako sto izgleda!
![]() mozebi....
mozebi.....
mozebi bez jas da znam, skrisno nautro mi turaat mastilo vo cajot
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Agentite nosat brada na lice za da se maskiraat, a uste poopasni i poskrieni se tie sto nosat samo dole brada
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |