|
Порака во шишето |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 20> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum na ostrovot ding dong,mnogu e zeshko site odat goli pa eve i jas,ama mi e strav mnogu da se navednam koga se zbiraat kokosovi orevi
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ushte sum na ostrovot ding dong,naprajv golema belja,go natepav sinot od poglavicata,i sega me kaznija po cel den mesec dena da pijam cok od kokosovi orevi,od niv fativ proliv pa gazot mi e ko resheto,idajte zemajte me oti ko ke zavrsh*t mesecov ke go tepa pak...
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go natepav sinot od poglavicata pak..ama gi zaebav site i izbegav od ostrovot so eden camec shto go ukradov,sega su na otvoreno more i plova ko kolumbo vo nepoznato..upm nema pojke shishinja,ova e posledno...abe dojdete zemete me mamiceto vashe....
Изменето од fiks - 14.Октомври.2008 во 12:35 |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MEMA MORKOVI NA OSTROVOT ,ZA CORBA
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so camecot dojdov do drug ostrov,mnogu su sreken ovde ima i banani i mnogu ubava plaza so mal zaliv ko vo sinata laguna ushe bruk shilds mi fali...najdov i zaboravena jadica i sea vakam i ribi,se prsnav od jadenje
najdov i paket so 20 shishinja rum i kamen pijan su po cel den....si naprajv i koliba na plazata i spremen ogan da go zapala ako naidet nekoj brod ili avion za da me vidat...toplo vremeto e i mnogu prijatno....ama navecer ko da slusha nekakvi galami od drugata strana na ostrovot,abe rskaat izleat nekoi navecer,utre ke oda da vida da ne imat i drugi luge zaglaveni na ostrovov ko mene... |
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes bev na drugiot del od ostrovot i vidov eden kup luge..mnogu bev radosen na pocetok a bea i tie drugite,abe skokaa od radost shto mene mi beshe mnogu cudno...posle razbrav deka se covekojadci,aba crna zmija me kasna si rekov,ebati srekata ebati...me stavija vo kazan da me varat i si rekov gotovo zamina fiks vo vecnite lovishta..arno ama imalo sreka,se pojavi poglavicata i me spasi,ne su bil dovolno debel za varenje pa ke me cuvale da se zgojam nekoe kilo poveke...sega me ranat so trista cuda i mnogu mi e ubo..
mi namestija i zenska,za da ne su se nerviral i za povkusno da mi bilo mesoto...momentalno mi e dzam se,za ponataka ke vi pisha pak Изменето од fiks - 15.Октомври.2008 во 17:43 |
|
|
gagaDNZ
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prodolzi natamu,nekade ke me najdesh
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jebote bog so sakav da napisam, brej brej
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi teknuva sega nisto, fakjaj drugo sise , zadutre
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako vo ovo sise nema poraka, togaj ima rum, mi se ispomesaa sisinjata
|
|
|
|
gagaDNZ
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam kako da ti pomognam
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ushte su kaj covekojadcite,mamiceto nivno kasapsko,vcera izedoja eden od svoite oti beshe na umiranje,ko kasnal nekoj pajak otroven.go svarija i go ispekoan ko jagne na razanj kosata mi se krena ko vidov kako si jadeja so slast p**ka im majcina...inace ja su dobar,eve veke dve nedeli su so ova pleme,zenskata sho mi e namestija ic ne znaeshe da se onadue pa se pozaliv kaj poglavicata i mi donesoja edna druga i ovaa e epten dobra vo onaduenje,ja nauciv i da pushi,dosega ne znaele deka mojlo i taka,abe idioti najgolemi...ovaa mojava i kazala na majka i vednash i mi dojde i taa i drugackite nejzini,dusha ne mojv da zema nekolku dena...inace se zdebleiv ko svinja za pred kolenje od jadenje,i posle mi tekna deka ako se prizdebela ke me izedat ovi,a tie samo to cekaat..pocnav posle sekoe jadenje da se skriva i da povraka i oslabev tro,ama me vide edno detishte,i me kaza kaj poglavicata i
toj zbesna ko razbra sho su prael,si rekov gotovo mi ebaa majkata arno ama zenskata moja sho kazala za pushenjeto se razbralo niz celo pleme,i doznale mazite i im se bendisalo mnogu da tokmacive i se spasiv so to,eden od postarite kako nagrada sho sum im kazal za pushenjeto predlozi da me oslobodat,ama da bida na ostrovov ushte nekoe vreme..kuti imalo gospod poglavicata prifati,i sega ko sejmen se sheta po ostrovov ima tri zenski so mene,ushte malu i harem ke napraa,abe gi onaduva sekoj moment ko ke mi teknit,plus toj sho im e vrach mi dade i nekoj trevka da pija i sega mi stojt stanat po cel den abe milina mi e sega vamu...ke si poseda ushe nekoe vreme ne me barajte,a i najdov nekoja rakija sho praat vamu od kokos i si ima za pienje,plus i shishinja ima prazni.. |
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
help me pleaseeeee
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |