|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 389390391392393 2116> |
Автор | |||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ŠTO TE NEMA?...
Kad na mlado poljsko cv'jeće Biser niže ponoć nijema, Kroz grudi mi želja l'jeće: "Što te nema, što te nema?" Kad mi sanak pokoj dade I duša se miru sprema, Kroz srce se glasak krade: "Što te nema, što te nema? I u času bujne sreće I kad tuga uzdah sprema, Moja ljubav pjesmu kreće: "Što te nema, što te nema"... |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neeee...ako ti receshe nihas... toa kje beshe navreda...vaka ne... vaka izgleda sakashe kukjata da te casti n`kasa= v kukji |
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ama kazi sto znaci
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Stom nemas pari, kukjata te casti
|
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ke da e taka
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
siguren li si?
|
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe se zezaaaaaaaaaaa |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehe...da be se zezas...izbrkaj me pa posle se zezam
Aj begam jas na cas...Da gi naucam malku ucenicite kako da ne gi brkaat profesorikite Pozdrav |
|||
|
|||
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ŠTO TE NEMA?...
Kad na mlado poljsko cv'jeće Uste gitara fali... Biser niže ponoć nijema, Kroz grudi mi želja l'jeće: "Što te nema, što te nema?" Kad mi sanak pokoj dade I duša se miru sprema, Kroz srce se glasak krade: "Što te nema, što te nema? I u času bujne sreće I kad tuga uzdah sprema, Moja ljubav pjesmu kreće: "Što te nema, što te nema"... |
|||
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pozdrav la fille i nemoj da gi macish mnogu
|
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema mnogu...samo malku
|
|||
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
D'ka nujem placere, staj kum prosta n'kasa
aj da go desifrirame ova
D'ka = ako (stom) neli asocira
nujem = nemas (nemam) neli asocira
placere = placanje, asocira neli slavo-italjanski
staj = stoj (sedi)
kum = so ... ne asocira voopsto
prosta = prosta, glupava, budalinka
n= in (angliski) në (albanski) vo
kasa = kuka, toa go znaeme od spanskite serii
suma sumarum, me navredil ... mamiceto negovo
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kolku lesno se otkrivas
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
opa sea miki ima i potpis....taka zimi ti..
|
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 389390391392393 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |