|
Глупави стихови во песните |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Richard Harris/Donna Summer, “MacArthur Park”
Someone left the cake out in the rain I don't think I could take it, `cause it took so long to bake it And I'll never have that recipe again, oh no! |
|
|
|
abeceda
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kachi se mome na konja
dojdi so mene dvajcata da se zemime ne mozham bez tebe |
|
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
50 cent - 21 questions
"i love you like a fat kid love cake" Оу Мај Факинг Гад..... јапанска машина од петсто кубика, кад је вози балканац, прави је мачо мушкарац кавасаки, кавасаки, кад јури по путу, свака цура жели да га воза бар минуту све га жене воле, а цурице више, јер са њим се увек, увек лакше дише (за мотор пее дечкото) свака много воли, да га дуже јаше, јер љегова вожња, свакој цури паше. Напомена... Дечкото се вика Боро Мајсторовиќ. барајте на јутуб и спремете си пелена пред да стиснете плеј. Трагедијата е тоа што е КРАЈНО ОЗБИЛЕН, ќе градел кариера. А и не ме чуди, затоа што дури и со ваква песна во српската дијаспора се земаат и по 7-8.000 евра од вечер. епа f**k me sideways ако е ова нормално. Изменето од rus mkd - 14.Октомври.2008 во 02:13 |
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ви клипче од песната со најглупав текст од целовкупната историја на Македонската музика:
Елена Велевска & Дикси - Луда и перверзен |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја слушнав пред малку и додека ми е на мисла да ја пишам...
Песната Професор на Гоца Тржан...целиот текст е крш ...посебно делот во рефренот: -"Ко доручак наручи ме" |
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стиховите што сега ќе ги понудам да ги слушнете не се баш глупави ама се добар тест на интелигенција.
Станува збор за една од песните на Бритни од нејзиниот последен албум "Circus". Уште не се врти и не се знае дали воопшто ќе се врти како сингл, ама доста е барана на Интернет, токму заради стиховите. If you seek Amy Не мора да се концентрирате на целата песна. Концентрирајте се на насловот. |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не брат,ова е најзакон стих,и јас се смеев ама ај размисли кој ја пее песната,можеби ќе ти стане јасно. |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od tvoih modrica plava sam ja
plava ko nebo bez oblaka
i sto drugo ako ne turbo folk
|
|
apce
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cccccc pak turbo folk
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti propadas propadasssss
jer se drogiras.. bozee..edvaj se sobrav od smeenje Изменето од Eli - 18.Декември.2008 во 20:55 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hrvatska pesna
coko coko cokolino.... http://www.youtube.com/watch?v=FDCLb7ms0vQ koj nema da prsne alal da mu e |
|
|
|
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=H16l-lJG-sY
pesnava e znaci otrov!!!! |
|
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
KungFuPanda
Нов член Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si kerko tatin sin
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |