IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Други хобија
  Активни теми Активни теми RSS - Лажна тетоважа или лажен пирс
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лажна тетоважа или лажен пирс

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака
Keri Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 574
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Keri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 16:12
loshooooo
Кон врв
La Pistolera Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2008
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Pistolera Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2008 во 13:43
Tapa
... I collect your f**king head. Just like this f**ker here. Now, if any of you sons of bitches got anything else to say, now's the f**king time!
Кон врв
Shaxito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2008
Поени: 260
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Shaxito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 04:07
;W.....Ako se tetoviras TEtovriaJ se VISTINSKi ako se Pirstas Dupi se Vistinski :)) spored mene TOA laznooooo.... :SS:SS ne me privlekuva.
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 18:39
Originally posted by Shaxito Shaxito напиша:

;W.....Ako se tetoviras TEtovriaJ se VISTINSKi ako se Pirstas Dupi se Vistinski :)) spored mene TOA laznooooo.... :SS:SS ne me privlekuva.

трепкање фино кажано голема%20насмевкаголема%20насмевка
трепкање
Кон врв
Spejs Nigrutin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2008
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Spejs Nigrutin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 22:29
И4 НЕ ПРОБУВАЈ ДА БИДЕШ НЕШТО ШТО НЕСИ
ЗАТОА УБОО КАЖУВА ШХАХИТО АКО СЕ ТЕТОВИРАШ ИЛИ ПИРСАШ НАПРАВИ ГО ВИСТИНСКИ...
ИЛИ ИМАШ МУДА ИЛИ ИДЕС У ШКОЛО..ЈЕБИГА
|живи живот свој и заеби све око себе|
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2008 во 20:26
Тетоважи и пирсови на тело на девојка многу убаво стојат (ако се направени како треба) но на тело на старица се крајно невкусни и несериозни од моден аспект(не зборувам за верски и традициијски кој го негуваат на Хаваите и други места), затоа подобро да не е трајна.

Но и со привремените теоважи требада се внимава некои од бојите се канцерогени или предизвикуваат други проблеми со кожата.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2008 во 20:40
Е де па ке ја извадам ласерски  ко ке остарам голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2008 во 20:54
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Е де па ке ја извадам ласерски  ко ке остарам голема%20насмевка

Па да... може, ама кошта и велат дека болело, демек не било баш лизни - одлепи.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2008 во 20:59
точно. и останува белег...ласерот не боли операцијата боли и од неа поголеми белези остануваат. затоа секогаш велам-памет во глава кога се тетовирате..не бирајте сликички кои се во мода зашто брзо ке ви дојдат преку глава.....знам за себе како дете таква глупост направив па сега преправав врз таа ставав друга тетоважа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2008 во 22:12

точно. и останува белег...ласерот не боли операцијата боли и од неа поголеми белези остануваат. затоа секогаш велам-памет во глава кога се тетовирате..не бирајте сликички кои се во мода зашто брзо ке ви дојдат преку глава.....знам за себе како дете таква глупост направив па сега преправав врз таа ставав друга тетоважа...
Треба ја и ти да смислиме некоја рецепта од мед за безболно и безбележно вадење тетоважи
Кон врв
Spejs Nigrutin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2008
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Spejs Nigrutin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 13:19
Originally posted by Majkl Majkl напиша:

Треба ја и ти да смислиме некоја рецепта од мед за безболно и безбележно вадење тетоважи

во право си мајкл кога 4е пронајдете јавими се да ви дадам нобелова награда за медицина-наука нз...море кога 4е пронајдете и за наука и за медицина 4е ви дадам
|живи живот свој и заеби све око себе|
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 23:23
Originally posted by Spejs Nigrutin Spejs Nigrutin напиша:

во право си мајкл кога 4е пронајдете јавими се да ви дадам нобелова награда за медицина-наука нз...море кога 4е пронајдете и за наука и за медицина 4е ви дадам[/QUOTE] Важи о Негрутине!

Патем како мал мислев дека во Тетово сите луѓе се тетовираат
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 23:29
ВИкаш ке не биде голема%20насмевка
Кон врв
maki_seker4e Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maki_seker4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 19:21
laserski mnogu boli da vadis...a u makedonija nz koj toa ke go prai...a pa treba u amerika da ides spored mene najdobro e lazna tetovaza
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,217 секунди.