![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 77> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ке се заебеш...немој....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
"OD denes na odmor a?Srekjnice:)uzivaj kolku sto mozes jas denes cel den rabotam,od utre do pon sum na odmor,utre svirime resen,zadutre ohrid i petok....*"
|
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
denes vo 02.45
"kazi mi samo kade go najde deckoto?"Sega mi e jasno zasto go kriese! ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Поздрав........ и извини ако те разбудив, заборавив на временската разлика. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ako sakate da gi znaete rezultatite od fudbalskite utakmici... ili kako glaseshe... ne ja zapamtiv... bidejki tie ne znaat deka mene mi e preku glava od fudbalot... a ne dopolnitelno da se informiram....
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
"mislev da ti pisam neshto sega, ama aj ne vaka,ke ti pisham na mail"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
pretplatnikot ne e dostapen
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
"ti ma luda li si, kako moze toa da mi go prates, sea ne mozam da rabotam, se na toa mislam i se kezam"
![]() |
|
![]() |
|
Daftie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() Регистриран: 16.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Where r u.. Ne si na msn. Vazhi deal-ot za vecher vo park? Jas zborev so Toni. Aj pishi
|
|
![]() |
|
Емче Кремче ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
На сметката ви се додадени 100,00 денари. Бројот на трансакција е **********
Cosmofon ![]() Изменето од Емче Кремче - 13.Октомври.2008 во 19:29 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ти ма ке излезеш од куќен притвор или ти се уарни така?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..src..ovie se nenormalni..debili...zabranija pushenje i vo pushalna...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
бевте повикани од 07*******, на 13,10 во 13:10 часот. Вашиот Вип
п.с поракава ја пишувам заради времето и датумот,... коинциденција... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |