|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 8081828384 931> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej sindi nemoj taka po sabalje da ja palis maskata populacija , more neka ide od pocetak
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mashkata populacija si e i beztoa zapalena odsabajle
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блуе мила фала ти за кафенцето супер ми дојде од сабајле
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdrig , burp , it`s a good beer
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekaj kaj sam sedam sam i ke pijam
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој тоа вика дека седиш сам
па јас сум цело време тука испив кафе и чекам кафка на чајче да дојде и пукнав од досада |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema caj , poveli CAMPARI nate
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мммммммммммммм мило баш тоа ми требаше
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:)) drago mi e sto te bendisa , i stvarno vo posledno vreme samo CAMPARI pijam so soda , ama nisto poubavo nema , tolku mi praj nekoj poseben kef , ti kazuvav ednas deka sekoja pijacka pravi posebno raspolozenie , e ova stvarno e crvenata strast |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммммммммммм Ќе пробам ти ветувам мило, никогаш не сум изразила желба да го пијам ама чим викаш ќе пробам и верувам нема да зажалам
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
just do it |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ти раскажувам за филингот после
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај е тaа новата келнерка си замина?
Ааа еве ја, дај моме едно вино, а и цела кафана што пие! Изменето од Dogi |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majstorce dobar stanujes u posledno vreme , taka malku osvezi
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 8081828384 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |