|
Дали погледот значи нешто? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 28> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poradi mojot pogled me mislat za manjak
|
|
ANGELCHE
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS LICNO MISLAM DEKA POGEDOT MOZE DA ZNACI AMA NE SEKOGAS
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja samo u cicki i u gz gledam koga razgovaram i fantaziram sto li ima vo megunozjeto
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e bogami za tamu nekogas moze i da se iznenadis
21 vek e
|
|
apce
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E moze, zatoa ne otvoram sekade
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se soglasuvam...............!!! |
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima razlicni vidovi pogledi,zavisi koj kako ke gi desifrira
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da zna4i,zasto da ne?Megjtoa ne vo site slu4ai.Definitivno se soglasuvam so iva,zavisi koj kako gi svaka pogledite....
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи како не значи............
сите приметуваме кога некој ни шета со очите по телото.. и кога на пола разговор те прекинува:Од кај си ги купи панталониве???? ти си викаш......мори кромпирко слушај шо ти зборувам,не ме анализирај..(ама секако ќе и кажеш) сакав да кажам дека сепак може да се прочита кој и зошто те гледа |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене погледот не значи ништо......како сака нека ме гледаат....јас сум тој и не можам да се сменам......а и јас слабо гледам....на друго место освен во очи со оној со кој што зборувам.
Изменето од Палестинец - 04.Октомври.2008 во 03:50 |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poradi mojot pogled mnogumina izbegale,a ne znacese nisto strasno...samo mislite mi bea na drugo mesto
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
fcwizard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi kakov pogled. dali mod tipot na "lele gledaj ja p**kava" ili pak "vidi ja grdotijava"
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи кој поглед оној манијачкиот или оној другиот Оној другиот многу значи...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam direktno vo oci i ja drzam podolgo vreme za raka otkako ke se pozdravime upivajki go sekoj nejzin zbor. Spored rezultatite izgleda mi e pogresna taktikata
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |