|
Дали се плашите од емотивни кршења? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Posle bura,sonce gree.
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoja emocija e krsenje t.e. kako imame nagon da davame za da go ispraznime emocionalniot kapacitet i omekneme psihickata krutost zosto vo sprotivno predizvikuva psihopatija i zelba za vlast...
|
||
leukoplacia
Група Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da se plasem od emotivni krsenja
mislam deka nepostoi nekoj da e ramnodusen me plasat nevozvrateni custva togas se custvuvam nekako izgubeno no toa kratko mi trae brgu se vrakam vo normala ne vredi za nikoj da se gubi glava i da mu dozvolis da te skrsi a od emotivna praznina toa brzo se nadopolnuva samo treba povtorno da se otvori srceto |
||
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема потреба.
|
||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete bas sega sum jas emotivno skrsen i tesko mi e
ama ke izdrzam ke se vratam vo normala brzo veruvam Изменето од paris25 - 20.Април.2008 во 20:29 |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема што однапред да се плашам.
Ако ме скршат ќе преживеам. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas ke te citiram |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ се плашам, иако емотивните кршења се дел од нашиот живот,нема некој кој не го доживеал тоа, многу повеќе е значајно на кој начин ќе ги пребродиме, а мислам дека имаме доста можности за да си изградиме одбрамбен механизам против емотивните кршења.
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koja e razlikata megju toa da se plasis od emotivni krsenja i da se trudis da se zastitis od niv na sekoj mozen nacin
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja sum so bezbroj ljubovni frakturi i se ronam kako star leb
Изменето од zbunet - 13.Октомври.2008 во 11:34 |
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Plasliviot ke se zastiti vednas posle prvata dobiena fraktura i ke seta vo zelezen oklop kako Robokap.
|
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja sum "Sudija Dred "
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може да се живее и со тоа... во животот не е се розово, напротив... што е живот без малку страдање? Повеќе го цениш сонцето што огрева после дождот, послатка е радоста после претрпена болка... а за се има лек...
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |