|
Стенкање за време на секс |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga vrapce e na granka najcesto pee
Изменето од zbunet - 05.Септември.2008 во 18:56 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pee i vo dlanka
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamislete kao im ja na curine, sho spijat so vaterpolisti ili so bilderi, koe duvanje go dobivaat u faca, exhale-inhale-fuuuuuuuuuuuu
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti od kaj znaes.....od iskustvo ili si slusnal za ova nekade
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
dzoni1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ova ti e jako! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mnogu glasno vika, mi se cini kako da vika uste nekoj da dojde
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utrinska terapija so smeenje Carli
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стенкање – Секс без стенкање е како танцување без музика. Да океј, технички се може да штима, но уживањето не е тоа тоа. Dirty talk за време на секс може да е многу забавно, но преминува во комедија доколку не е изведено како што треба. Олеснителна околност е што додека пушиме не можеме да зборуваме, но и тоа како можеме и треба да го искористиме широкиот дијапазон на стенкања кои се изводливи под тие услови. Бидејќи е тешко тој што ја врши целата работа долу уште и на тоа да мисли, се очекува од господинот горе, кој за цело време ништо не прави, барем да се погрижи за звучните ефекти, или во најмала рака да се погрижи за касетофонче за да убие тишина, иако јас лично сум љубител пред се на природни звуци. Битна работа: секое стенкање, без разлика дали доаѓа од долу или од горе, треба да биде израз на уживањето што имаме можност да општиме орално, а не присилено само за да му се направи ќеф на партнерот./Сатаниел/
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne te biva prepustija rabotata na profesionalni stenkaci...i partnerot zadovolen od zvucnite efekti i ti raat
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne sum so stitnici za usi, toa ne e seks ...a moze i so ocila za na streliste oti koga se puka prska barut pa podmizuvas dva- tri dena
Изменето од zbunet - 08.Октомври.2008 во 22:46 |
|
One Million
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pali,i toa kako pali!!!Naucno e dokazano deka toa ja zgolemuva seksualnata zelba za poveke od 51,3% jas licno obozavam koga partnerot stenka,toa mi e dokaz deka uziva i deka go palam!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат вагини кои мислиш дека секој дел ти го допира кога си унутра и не да врескаш, пена од уста ќе ти излегува
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa src, samo ako ne si vakciniran...frlas pena na usta
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |