|
Опиши се! |
Внеси реплика | страница <1 56789 29> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас и верувам на Биба, мора да е убава, зашто професијата и е таква, бела, мора да биде и мевлем за очи-за убодот од шприц помалку да боли...заради побрзо оздравување на пациентите.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... moite pola komshii stradaat od vratobolka... minuva biba...i tie oooop vratovite...duri ne zamine pozadi kulata tie... ne se svrtuvaat nazad...nekna eden od tarasa kje padneshe...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci biba mamicke e mnogu jaka?..a?????
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ke kazam...jaka nego kako
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... da znaesh mene kako mi e na dushata shto ne e nekoja godina pomlada...i shto brzashe da seomazi... eeeh
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oti mamicke?..ti sakashe da ja zemesh za sebe |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..neeee..jas sum mazena...... za snaa sakav..ama ona prebega vo druga naselba... nakaj tebe..na pola pat...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kade be nakaj mene na pola pat?
|
||
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... natamu...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega mi dade patokaz epten tocen
|
||
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ma toa jas tuka ...od wordot mi bega po nekoja misla...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be i ja mislav taka
ja zafrknavme temava,ama moderatorkive se dobri mamicke,cuti ne kazuj nikomu Изменето од fiks - 11.Октомври.2008 во 20:42 |
||
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sorry mamamd....ama mnogu mi e smesno...ne deka ne govoris vistina tuku toa coveceto Изменето од RUSHKA - 11.Октомври.2008 во 20:43 |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa otkaj mene doma...doagja natamu... |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |