![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 212> |
Автор | |
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidovdaaaaaaaaaaaaaaan
u nebu gledam prolazeee vekovii secanja davni jedini lekoviii kud god da krenem tebi se vracam ponovoo ko da mi otmee iz moe duseee Kosovo.... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Ја гледао сам сунце на истоку како се буди
и гледао сам облаке јутро у тисучу боја
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
sugababes-caught in a moment
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Боже мени тако мало треба
испод овог светог неба топла постеља и њена ока два, Шаљи анџеле чуваре своје јер је душа душе моје брани је од зла Боже кад не могу ја.... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ти си моја срна, шума е душава
цела ноќ бегаш и пред зори заспиваш... |
|
|
|
![]() |
|
Ко икона во собата ми стоиш
те милувам со очи вљубени а солзите кој може да ги брои би долетал да можам да те спасам... |
|
|
|
![]() |
|
Tвојот лик ми краде сон од очиве
откако си замина ти љубена... |
|
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ruzica li jeee li jeeee
more nijeee nijeeee Milica li jeee li jeee mooree nijeee nijeee ![]() ![]() ![]() kaj ja slusnav kaj se zapustev...od glava ne mi iskaca ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
skopje saraj matka i obratno
bash nekako e prijatno |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Одлутам и знам да имаш све
и теби добро је без мене Ово је предуга ноч дали кад јутро че доч... |
|
|
|
![]() |
|
Ке слезам долу в ѓул бавча
кај тие росни цвекиња кај тој алов катмер каранфил кај тој ран бел босилок... |
|
|
|
![]() |
|
Го фанале клети турци
едно моме најубаво едно моме најубаво најубаво најубаво во селото.... Му врзале двете раце двете раце наопаку му врзале двете раце двете раце двете раце наопаку.. |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |