|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 379380381382383 2116> |
Автор | ||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
грешка фиксиќу...за правилна упортеба на сукалото |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeeejjjj demek pojke mamicke vrski si imala...sho e sea ova ke se falime za mito i korupcija,...
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e arno de ,ne zna ja so sukalo shto se prajte tamo,ovo ono |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е како сега незнаеш со сукало? па мораш да поднаучиш...ако и’ запне на невестата работата па да треба да помогнеш?
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sho da i pomogna ja be so sukalo,sukalo mashko mojt da go koristit samo za mavanje po zenata ko ke prajt taa belji
|
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... neeeee samo si kazuvam kaj se imam rodnini i prijateli...budi se istok i zapad...budie se sever i jug... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... aloooo...poleka... ne ja nerviraj Biba...imam amanet da ja cuvam... batali sukaloto... ona e vicna i so oklagija... |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мамче...овој Фикс сака да ми префрли од неговата нервоза...(ова како твоите првачиња...учителке,учителке... )
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj ja
ne be koj vi rece abe ne su takov ja ko sho me prajte |
||
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
STO RECE? |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...fiks...sednuvaj na mesto i ne gi zadevaj devojcinjata i priberi si sukaloto
Изменето од mamamd - 11.Октомври.2008 во 20:27 |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe....abe se zeza mor fille....ne gi slushaj ti ovie... ne tepa zeni ja be |
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
razbrav ucitelke ke bidam miren na cas odsega |
||
||
Внеси реплика | страница <1 379380381382383 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |