![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456457458459460 1364> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... tuuu abash nemav drushtvo za kafe...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
јас тргнав...ама кога видов колку е саат се пишманив...ќе требаше и ручек да даваш
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
здр |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
....tuuu...a bash imav domashni kobasici na skara... pa pecen kompir ama i od toj berovskiot... tuuuu... i troa salata...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ах мори мамо на м и д...не ми кажувај сега вакви муабети...ја па реков да не не си направила ништо за ручек,да не ти падне незгодно од мене...затоа се вратив од пола пат
![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
шо работите ? |
|
![]() |
|
...eh more milo... ne bilo receno... ama nareden pat... kje cuvam... i nemaj obziri...upagjaj... |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Mamamd..ne meraci bona...mrtva gladna sum...mesto cigara odam do friziderot...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Рушке....враќај се веднаш ваму! Батали фрижидерот! Ела да задимиме овде...
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Eeee vaka vise moze..si jadev sega cigarce...dusa na mesto mi dojde..ajde Bibo zimaj da zacurime..eve i upaljac znam deka stalno gi gubis
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
... kore shto kanenje vi storiv na domashni kobasici... niedna ne prifati... a po piravskao-valandovska recepta se ... pa pa paaa prsti da izedesh...
![]() |
|
![]() |
|
мамче...не речи уште еднаш...ќе сторам гајрет...ќе претрчам
|
|
![]() |
|
Sega kafence dodeka e toplo...a mamamd cuvaj toa kobasicite..koga ke ti dojdeme so Biba samo uspomena od niv ke ostane
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 456457458459460 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |