![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 455456457458459 1364> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...toj shto si gi ima doma si znae..
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
еми ја ги немам...ама затоа те имам тебе овде
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...emi ja gi imam..site do eden... ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
и? мирни се?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
... arni se...ama ne se ekonomicni...
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
samo za mojata mammad preku "prugu"......ova go zasluzi
![]() ![]() _________?_______________________?B? __________?PL?___________________?BO? ___________?LAY?________________?YPL? ___________?BOYP?______________?YBOY? ____________?AYBOY?____________?AYBO? ______________?LAYBOY?________?AYBOY? _______________?AYBOYPL?_____?BOYPLA? _________________?BOYPLA?____?OYPLA? __________________?OYPLAYB?__?PLAYB? ______________________?PLAYB?OYPL? _____________________?;;;;9;BOYPLA ____________________?OYPLAYBOYPL? _________________?BOYPLAYBOYPLAYB? ________________?PL???AYBOYPLAYBO? _______________?LAYB?OYPLAYBOYPLA? ______________?OYPLAYBOYPLAYBOYPLA? _______________?OYPLAYBOYPLAYBOYP? ________________?YBOYPLAYBOYPLAY? ____________________?YPLAYBOY? ___________________?PLAYBOPL? |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Луѓе запалете цигара и држете прсти да не ме фати жандермерија вечерва
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...кај ке одиш, во боева акција...?
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Гледај вести после 19 саат и ќе видиш
![]() Изменето од Царевић - 11.Октомври.2008 во 14:54 |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...уууууууу, и на вести ќе те има...хммм...како ке бидеш облечен...да те препознаам...со каранфил во ревер или со весник под мишка...?
![]() |
|
![]() |
|
... redno beshe edna lezetski da ja trgnam...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
мамче...кај си ти денес кога ти шетав под пенџери?
|
|
![]() |
|
... moze pomina koga se shtipnav so cupalicata... pa ja dzitosav... iii ne te vidov...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
и ти баш знаеш да одбереш време кога да се штипнеш...јас па викам види ја,ме виде и избега
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 455456457458459 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |