|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 455456457458459 1364> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...toj shto si gi ima doma si znae..
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еми ја ги немам...ама затоа те имам тебе овде
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...emi ja gi imam..site do eden... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и? мирни се?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... arni se...ama ne se ekonomicni...
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo za mojata mammad preku "prugu"......ova go zasluzi
_________?_______________________?B? __________?PL?___________________?BO? ___________?LAY?________________?YPL? ___________?BOYP?______________?YBOY? ____________?AYBOY?____________?AYBO? ______________?LAYBOY?________?AYBOY? _______________?AYBOYPL?_____?BOYPLA? _________________?BOYPLA?____?OYPLA? __________________?OYPLAYB?__?PLAYB? ______________________?PLAYB?OYPL? _____________________?;;;;9;BOYPLA ____________________?OYPLAYBOYPL? _________________?BOYPLAYBOYPLAYB? ________________?PL???AYBOYPLAYBO? _______________?LAYB?OYPLAYBOYPLA? ______________?OYPLAYBOYPLAYBOYPLA? _______________?OYPLAYBOYPLAYBOYP? ________________?YBOYPLAYBOYPLAY? ____________________?YPLAYBOY? ___________________?PLAYBOPL? |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе запалете цигара и држете прсти да не ме фати жандермерија вечерва
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...кај ке одиш, во боева акција...?
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледај вести после 19 саат и ќе видиш
Изменето од Царевић - 11.Октомври.2008 во 14:54 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...уууууууу, и на вести ќе те има...хммм...како ке бидеш облечен...да те препознаам...со каранфил во ревер или со весник под мишка...?
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... redno beshe edna lezetski da ja trgnam...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамче...кај си ти денес кога ти шетав под пенџери?
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... moze pomina koga se shtipnav so cupalicata... pa ja dzitosav... iii ne te vidov...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и ти баш знаеш да одбереш време кога да се штипнеш...јас па викам види ја,ме виде и избега
|
|
Внеси реплика | страница <1 455456457458459 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |