IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 447448449450451 1364>
Автор
Порака
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:13
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

.. jas sum na z`ta...голема%20насмевка

......kakva z'ta bre mamamd vo ovoj saatизненадување....намигнување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:14
... gledaj jas da ne stavam vlashka ....намигнување...po slikoviteo... edna maslinka vo cinija... i podzasmaleno svetlo... da ne se vidi koj kje ja zeme...ama jas sum velikodushna...kje ja isitnam na parcinja da ima za site....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:15
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

.. jas sum na z`ta...голема%20насмевка

......kakva z'ta bre mamamd vo ovoj saatизненадување....намигнување

...a kolku e saat.... sakash da kazesh rano e... изненадување
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:16

... gledaj jas da ne stavam vlashka ....намигнување...po slikoviteo... edna maslinka vo cinija... i podzasmaleno svetlo... da ne se vidi koj kje ja zeme...ama jas sum velikodushna...kje ja isitnam na parcinja da ima za site....голема%20насмевка

газење%20од%20смеење auuu, ke se prejademe,газење%20од%20смеење
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:16
......ma kakvo rano......голема%20насмевка....veke dojde redot za vinceголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:22
Originally posted by apce apce напиша:

...e shto da ne sakash pa celo jajce da turam na masa...
 i koga sme kaj srcepushtanje... odnosno davanje...
...ni dojdoa gosti... i aj jas serviram za rucek...stavam lebot... pa salata...pa nekoe peceno kompirce... i si jademe...a ovoj mojov zapnal... zeno...donesi ja be kokoshkata... nie jademe gostite gledaat... cekaat...se poglednuvaat... ovoj mojon ...zeno donesi ja kokoshkata... mi zboktisa stanav... ja donesov... gi sobra kokoshkata ronkite... pa taka na raat se najadov... gostite neshto ne ni bea gladni...pa nemashe mnogu ronki za kokoshkata...голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:23
aaa vie zabegavteнамигнување
a be tuka se pusi cigarce
i eventualno po nekoe kafence

смеење kako ste ja pocnale i do dzingerlake ke ja doterateсмеење
apce
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:24

...ni dojdoa gosti... i aj jas serviram za rucek...stavam lebot... pa salata...pa nekoe peceno kompirce... i si jademe...a ovoj mojov zapnal... zeno...donesi ja be kokoshkata... nie jademe gostite gledaat... cekaat...se poglednuvaat... ovoj mojon ...zeno donesi ja kokoshkata... mi zboktisa stanav... ja donesov... gi sobra kokoshkata ronkite... pa taka na raat se najadov... gostite neshto ne ni bea gladni...pa nemashe mnogu ronki za kokoshkata...голема%20насмевка

газење%20од%20смеење da ne puknes газење%20од%20смеење
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:24
...lugje dajte seriozno...ako nekoj zeme kolace so kafeto... od onie cajnineголема%20насмевказбунетост ...da ja donesam kokoshkata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:24

........газење%20од%20смеењеova ti bese dobro mamamdгазење%20од%20смеење.......kokoshkataгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:26
..abe zashto mi se smeete...pa jas sum si shtedliva... mame mu na onoj shto kje rece cicija... тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:27
.ma kakva cicija.....toa e ikonomijaголема%20насмевка......
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:28

...lugje dajte seriozno...ako nekoj zeme kolace so kafeto... od onie cajnineголема%20насмевказбунетост ...da ja donesam kokoshkata

газење%20од%20смеење e fala se prejadovme od maslinkataгазење%20од%20смеење
cuvaj gi kolacite za utreгазење%20од%20смеење
apce
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 23:28

..abe zashto mi se smeete...pa jas sum si shtedliva... mame mu na onoj shto kje rece cicija... тага

koj, ne be
toa se vika "domakinluk"плазење
apce
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 447448449450451 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.