|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 447448449450451 1364> |
Автор | |||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......kakva z'ta bre mamamd vo ovoj saat....
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... gledaj jas da ne stavam vlashka .......po slikoviteo... edna maslinka vo cinija... i podzasmaleno svetlo... da ne se vidi koj kje ja zeme...ama jas sum velikodushna...kje ja isitnam na parcinja da ima za site....
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...a kolku e saat.... sakash da kazesh rano e... |
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
auuu, ke se prejademe,
|
|||
apce
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......ma kakvo rano..........veke dojde redot za vince
|
|||
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...e shto da ne sakash pa celo jajce da turam na masa... i koga sme kaj srcepushtanje... odnosno davanje... ...ni dojdoa gosti... i aj jas serviram za rucek...stavam lebot... pa salata...pa nekoe peceno kompirce... i si jademe...a ovoj mojov zapnal... zeno...donesi ja be kokoshkata... nie jademe gostite gledaat... cekaat...se poglednuvaat... ovoj mojon ...zeno donesi ja kokoshkata... mi zboktisa stanav... ja donesov... gi sobra kokoshkata ronkite... pa taka na raat se najadov... gostite neshto ne ni bea gladni...pa nemashe mnogu ronki za kokoshkata... |
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aaa vie zabegavte
a be tuka se pusi cigarce
i eventualno po nekoe kafence
kako ste ja pocnale i do dzingerlake ke ja doterate
|
|||
apce
|
|||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da ne puknes
|
|||
apce
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...lugje dajte seriozno...ako nekoj zeme kolace so kafeto... od onie cajnine ...da ja donesam kokoshkata
|
|||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
........ova ti bese dobro mamamd.......kokoshkata
|
|||
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..abe zashto mi se smeete...pa jas sum si shtedliva... mame mu na onoj shto kje rece cicija...
|
|||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.ma kakva cicija.....toa e ikonomija......
|
|||
|
|||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e fala se prejadovme od maslinkata
cuvaj gi kolacite za utre
|
|||
apce
|
|||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj, ne be
toa se vika "domakinluk"
|
|||
apce
|
|||
Внеси реплика | страница <1 447448449450451 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |