|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 6465666768 137> |
Автор | |
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас да сонувам ваков сон..би посакал да не се разбудам ..збунет..маестрално..ес јужуал |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ne si sam/sama i jas cekam... ama aj se nadevam utre sabajle koga kje stanam... deka kafeto nema da go pijam naprazno
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човекот нема инспирација...што сте му се обесиле на врат... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... a shti agjelino mome mislish deka cenata na slavata e mala... nie negovite obozavateli zelno cekame ...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам бе мамамд,знам.ама додека ние и итој пие кафе некаде и не ѕирка со задоволен осмех
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa zatoa go obozavame...... oti e takov... i nedaj boze da se promeni...mu otidoa obozavatelkite...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...блескаат душучињата мои како сонца и видливо е се. Се смеат на моите желби додека подрипнувам да ги гушнам и допрам иако се повисоко од самото небо наредени како круна на сите вредни постоења. Ме галат со топлите зраци до длабоко во меморија и најголемиот студ ми служи за подсмев, ме скокоткаат длабоко до најтемните места полни со демони кои панично се разбегуваат и бараат друга душа да се хранат.
Моите душичиња го менуваат обликот како ќе посакаат, час сум во рајска градина берејќи сочни плодови и се губам од недоживеани вкусови, час се самовили кои играат заносен танц кој го доживувам широко отворени очи не знаејќи каде попрво да гледам и која попрво да посакам со зината уста од која лигите ги бришам со ракав, а понекоја издајничка солза ќе се стркала да ми ја отвори душата во која се видливи сите мои алчности гладни за поседување на она што може да постои само слободно, но за нив е разбирливо дека никој не може им биде рамнодушен иако паѓам болен од неподнослива желба, а сепак се тука да ми ги негуваат мислите враќајќи ги во своите корита за да го продолжат правилниот тек кој сепак води до еден единствен восхит не можејќи ништо повеке да замисли без нивно постоење и во најмала ситница која се претвара во тотем за обожавање... Само наутро по малку се изненадувам онака сонлив мислејќи дека паднал снег на прозорот, а тоа биле бели гулаби кои ми чукаат да се разбудам... |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I pak
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no comment
just a hugh
a big one
|
|
apce
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......sekogas,sekoj zbor go çitam so zadovolstvo.......i pokusavam da ne ostanam pod'zinata od vosh*t
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i zbunet so nas na pustiot ostrov! |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница <1 6465666768 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |