![]() |
|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 46> |
Автор | |||
kosowar ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jas ne sum kosovec i nikogas ne sum bil gostin tuka , ova e mojata tatkovina , jas sum tuka pred da se sozdavat i svetot i rajot i pekolot. Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 22:02 |
|||
Zivella, Zivella, Kosovska Drzava
|
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Ne veruvam ,objasni ja logikata. Изменето од kultuzin - 10.Октомври.2008 во 14:55 |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Ako si makedonski albanec togas toa ne se odnesuva na tebe, mene trn u oko mi se kosovskite albanci koi ni napravija milion sranja vo drzavata. Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 22:03 |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Зашо бе Култузин кога има 100.000 македонци со српско потекло? |
|||
![]() |
|||
||
Sakav da kazam bi bil najsreken koga Kosovcite bi se vratile na Kosovo. |
|||
![]() |
|||
||
Сега уште толку ќе ти се населат ќе видиш
![]() |
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Јас би бил најсреќен кога сите сега би дошле тука и би се населиле околу тебе да имаш такво ДИВО ПЛЕМЕ за комшии... И да си живеете среќно и весело... ![]() Изменето од DelijaSkopje - 10.Октомври.2008 во 14:59 |
|||
![]() |
|||
kosowar ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
||
ne znam zosto ama mnogu sum sreken , a znaete zosto , bidejki srbija zaeba , i toa se zaeba do usta, hahaha
|
|||
Zivella, Zivella, Kosovska Drzava
|
|||
![]() |
|||
||
Pak ke prasam kazi mi ja logikata. |
|||
![]() |
|||
||
Гејтс: Има само еден пат до членство во НАТО
Гејтс: Потребна е едногласна согласност на сите членки на Алијансата На самитот на министри за одбрана од ЈИЕ, гостин беше американскиот државен секретар за одбрана Роберт Гејтс, што му дава посебна тежина. Исто така, како што се очекуваше, спорот околу името со Грција и меѓународните НАТО операции во фокусот на разговорите на Гејтс со македонскиот државен врв. Ova e gospodinot koj gi donese instrukciite na Amerika, za nas i za Crna Gora nie samo storivme ona sto ni bese dirigirano. |
|||
![]() |
|||
||
Пошо немаат веќе место на Косово и Метохија да се размножуваат а им течат лиги за западна македонија
|
|||
![]() |
|||
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
||
za zhal potpolno tochno |
|||
![]() |
|||
||
Toa treba da se regulira so zakon a boga mi i za onie sto dojdoja za vreme na Kosovskata kriza. I pred toa, nema logika veke da bidat tuka. Sto se odnesuva do razmnozuvanjeto neka si go regulirat i toa , se razmnozuvaa za da go dobijat onaa sto go sakat, sega mislam deka treba da namalat tempo. |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
@DelijaSkopje
Како бе не ти е срам???... Оди ова пишувај си го на српски форуми, доста тука лечиш комплекси! Темата не е Србија туку Македонија го призна Косово... Ако си македонец, што не си, ќе кажеше збор - два за признавањето, но од аспект на Македонија... Мене ме интересира Србија колку што и таа се интересира за мене, значи ич...
Одете таму на српските форуми па плукајте по нас колку сакате, тука сте на македонски форум и престанете веќе еднаш со таа Србија... Аман! Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 22:46 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |