![]() |
|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 46> |
Автор | |||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sakav da kazam bi bil najsreken koga Kosovcite bi se vratile na Kosovo. |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Зашо бе Култузин кога има 100.000 македонци со српско потекло? |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Ako si makedonski albanec togas toa ne se odnesuva na tebe, mene trn u oko mi se kosovskite albanci koi ni napravija milion sranja vo drzavata. Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 22:03 |
|||
![]() |
|||
||
Ne veruvam ,objasni ja logikata. Изменето од kultuzin - 10.Октомври.2008 во 14:55 |
|||
![]() |
|||
kosowar ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
||
jas ne sum kosovec i nikogas ne sum bil gostin tuka , ova e mojata tatkovina , jas sum tuka pred da se sozdavat i svetot i rajot i pekolot. Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 22:02 |
|||
Zivella, Zivella, Kosovska Drzava
|
|||
![]() |
|||
||
Култузин сега уште толку ќе ти се населат
![]() |
|||
![]() |
|||
||
E Kosovec da te prasam, sega koga vi ja priznavme drzavata ke si odite li vo Kosovo, dosta vi bese gostoprimstvo od nasa strana. Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 22:04 |
|||
![]() |
|||
||
http://uk.youtube.com/watch?v=hD8hhEcFQWM Над 40 православни цркви се запалени и демолирани на Косово и Метохија.Цркви кои постоеле пред населувањето на шиптарите.300.000 срби се протерани од Косово и Метохија. |
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Е па неможам да го сварам ова...!!!! Кои се тие интереси на Македонија да се скара со СРБИЈА, а де се однесува братски со едно ДИВО ПЛЕМЕ...!!!??? БОЖЕ ГОСПОДЕ ДАЛИ ГО ГЛЕДАШ ОВА ЛУДИЛО...??? |
|||
![]() |
|||
||
Сребреница е мит |
|||
![]() |
|||
||
Mesas babi i zabi. |
|||
![]() |
|||
kosowar ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
||
nitu eden i nitu edna |
|||
Zivella, Zivella, Kosovska Drzava
|
|||
![]() |
|||
||
VREME e MAKEDONIJA i makedoncite da se grizat za sopstvenite interesi a ne za interesite na sosedite.
|
|||
![]() |
|||
||
Posle ovoj post mislam deka e bespolezno da se komentira, se e kazano. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |