|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 46> |
Автор | |||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од денес не ни сакам да сум... Зар да се поистоветам со вас...??? НИКАД...!!! FIROM сте и тоа ќе останете... Бар додека не ве преименуваат во ИЛИРИДА...!!! |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sega , na vase golemo zadovolstvo , kje ve ostavam da e razglabate opravdanosta vo ovoj kako i vo site prethodni i naredni predavnicki cinovi na ovoj za zal MOJ narod ..... vi posakuvam ubava diskusija i konstruktiven dijalog ... kojznae , mozebi i kje uspeete da UZIVATE ...... lesno prilagodlivi i adaptabilni se pokazavte ......
Изменето од miroslav_g8 - 10.Октомври.2008 во 13:22 |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Padnaa mnogu maski, toa e pozitivno vo ovaa situacija , koja licno ne me raduva. |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе паднат нечии глави во блиска иднина али не сум нострадамус
|
|||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од денес не ни сакам да сум... Зар да се поистоветам со вас...??? НИКАД...!!! FIROM сте и тоа ќе останете... Бар додека не ве преименуваат во ИЛИРИДА...!!! [/QUOTE] Padnaa mnogu maski, toa e pozitivno vo ovaa situacija , koja licno ne me raduva. [/QUOTE] Први ги симнаа маските нашите пробугарски политичари... И со самото тоа мене и на многу други фактички не натераа на ваков потег...: Кажу да сам дивљак јер браним своју кућу,јер ценим часни крст и своју крсну славу,руке ми завезаше и на устима катанац ал се и даље поносим што сам Србин и Балканац...!!! Изменето од DelijaSkopje - 10.Октомври.2008 во 13:26 |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogi su ovde od svega odustali
Na nezavisnost Kosova pristali Neki od nas se nece predati Поздрав до сите кои непотклекнаа под америчко-шиптарскиот притисок |
|||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Inaku imam Breaking News: Onoj Marto Ahtisari sto donese mir na Balkanot im pomogna na albancite na si sozdadat drzavi kaj sto ke stignat i sto pomogna sega site da ziveeme vo mir i se sakame mnogu dobi NOBELOVA NAGRADA ZA MIR, bese soopsteno utrovo |
|||
Прилепчанка
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i dokolku ne se zdrebuvani , nema problem ... kje popustime uste pred nekoj pritisok i nema problem
|
|||
kosowar
Нов член Регистриран: 10.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
barem nie vi se zablagodarivme za toa priznavanje i na stranicata www.kosovathanksyou ve narekuvavme makedonija a ne fyrom kako vasite braka srbi
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da be ... samo kako privremena referenca ... do ILIRIDA
|
|||
kosowar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
barem ednas ve narekovme MACEDONIA, e srbobinjite nikogas toa go nemat napraveno
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Србија меѓу првите ја призна Македонија под уставно име,а вие шиптарите ги имате признаено како БЈРМ |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tokmu taka ... barem ednas
|
|||
kosowar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
caru gresis, albanija e prvata drzava koja ja prizna makedonija kako drzava, a isto vreme srbite duri i kablite za struja gi izpokradoa od kasarnite vo makedonija za da ne im stavat nisto na maliot brat, vie srbite ste katastrofa narod , ajmo napred VOJVODINA
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |