|
Има ли некој жив бе дечки? |
Внеси реплика | страница <1 5758596061 113> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da se znae koj doagja...
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав mamamd
ееее... фикс, кога се сака се се може... искрено, мене повеќе вака ми одговара... и фала ти за убавите желби ти посакувам и ти наскоро да си најдеш некоја да те грее во оваа ладна зима што ни претстои... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe velat mnogu ladna ke bila zimava..
a posle ladna zima ide leto so mnogu decinja |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ne...ami kako |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zdravo... a koga sme kaj nevestite... eheee kako cekam jas fiks da najde ... sekoj den shetam po prodavnici i samo biram fustani... cevli
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka mamicke,te zemam za nekoja golema funkcija da imash...sea nemash kerka,za da ti bev zet,ama ke se snajdeme nakako...ce oslobodime nekoe mesto
|
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе најде мама, ќе најде не останува фикс сам... на крај шетањето по дуќани ќе се исплати |
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... more milo... mamamd ne rodila kjerka... a inace kolku kjerki imam jas... eheeee... aj zamisli da donese sudbina da zemesh nekoja moja ucenicka...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mamicke jas sum postar za da zemam tvoja ucenicka be,pa pedofil ke me praat odma |
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...more milo...mamamd ne e od vcera ucitelka ...
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле бре фикс, што се направи ти, ко 50 години да имаш...
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mislish predhodna ucenicka..aha te razbrav..ami od kaj ke znaesh be mamicke deka bila tvoj ucenicka,ke treba da ja prasham prvo,abe ti si bila ucenicka kaj mamicka?
ne su bila.. togash ne moze da mi bidesh nevesta.. i taka ke prashuvam dolgo vreme.. ne be se zeza ne gi prashuva |
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be evenstar samo 30 sum gi izziveal
abe mlad sum jas,i vo lik i vo godini,pa ako se duzdisa ubo moze i 18 da mi dadat |
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
верувам дека си млад... а она што велиш 30... еј, па тоа не е ништо... имаш онолку колку што чувствуваш дека имаш
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5758596061 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |