![]() |
|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 46> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moira e sekogas vo pravo, ama sepak ne treba sekogas so cekic nad glava da ni sedi |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
jedan delija manje
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Dobar vic, bas me nasmeja. |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
2/3 oд популацијата ја гледа така,сеа вие сте другата третина
|
||
![]() |
||
|
jas predlagam vaka da napraime dens da dademe se od sebe, da se iskarame svojski
a od utre da pocneme da razmisluvame trezveno i da komentirame kako sto treba
vaka kako ste pocnale, se plasam da ne ja oborite vladata
a tolku mnogu ja sakam ovaa vlada
![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
sosema ispravno ...i jas bi ja sakal da sum ona sto si ti
![]() |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Народот во Македонија не сакаше Косово да се признае... Тоа е факт... ГВујо како премиер незнам кого представува... Од народот немаше легитимитед да го признае Косово... Ќе дојде време кога пак ќе моли за да го изгласаат, ама тогаш... ... ... Фала богу што не гласав на овие избори за него... Инаку ќе си ја отсечев раката...
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
kako samo mozes da tresnes vakva glupost ????????????? ...... kako e mozno da napises deka interesite se tesno povrzani so kosovo a zaboravas na site , absolutno site ekonomski pokazateli vo trgovijata i robnata razmena so srbija ????????????? a za drugo i da ne zboruvame ...
|
||
![]() |
||
|
wow, mnogu be
pa samo albancite, turcite i bosnjacite se skoro 1/3
od niv 995 ne bi sakale ova da e Srbija
nema li makedonci koi go sakaat ova parce zemja
pa na krajot na kraistata i ako ne ja sakaat Makedonija, mozebi nekoj saka druga drzava
sigurno egeec pre bi ziveel vo Grcija otkolku vo Srbija, da ne zboram za istocniot del
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
drugo vo stilot ILIRIDA ......
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Разбери ја реалноста дека поголемиот процент Македонци Србија ја гледаат како своја држава.[/QUOTE] Е баш ова е нашиот проблем, проблемот на ,,Македонците,,....во голем процент некоја друга туѓа држава ја гледат како своја, жално нема што...а при тоа забораваат која е навистина нивната држава. И затоа ни се случува тоа што ни се случува. А јас да ги прашам ,,големите срби,, зошто не ја признаат автокефалноста на МПЦ??? |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Prvo procitaj go mojot komentar vo celost. |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
se slozuvam so tebe kultuzin deka mnogu losh tajming odbraa za priznavanje na kosovo,sea ili e napraveno po diktat od sad i eu ili neshto drugo e vo prashanje,samo vlasta si znae.. a albancite nikogash nema prvi da podadat raka,tie se nauceni prvo so pushka da maftaat,taka se zadoeni kultuzin,so oruzje i omraza mesto so majcino mleko,sekako so retki isklucoci... |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
ако сака друга држава, нема што да бара во МАКЕДОНИЈА. Изменето од Lilija7 - 10.Октомври.2008 во 12:57 |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |