![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 862863864865866 1093> |
Автор | ||
stasi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Me saka
Ne me saka Me saka Ne me saka Mnogu go sakammmm ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
...da si ja izbricam glavata
![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() и после???? |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
да одам или не?
ако одам што да облечам? а да не бидам мн. изморена???? и пак одново да одам или не??? ако одам............................ |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...losho e koga kje pushtish lisica vo kokosharnik...
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Da se odmoram posteno ili da sedam na forumot pa utre pak da bidam kako pretepana
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...da si posedish na forumov...posle kako jagne kje spiesh
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Благодарам...Добро е ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
da sednis na forumov i utre pak da bides ko pretepana
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
me mrzi da me mrzi
|
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
prava beda stanal,...forumov!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
UFF, SAMO DA E DO MENE SEGA...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sneska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
MISLAM DEKA E VREME DA SI LEGNAM
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 862863864865866 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |