![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 146147148149150 360> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znam deka , koj gubi , ima pravo da se ljuti |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
знам дека ме мрзи да стаааааанам
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
znam deka najeban sajt na svetot e vmro.bg
me izbrkaa od tamu i baniraa posle mesec dena keshki da me baniraa vo prvata minuta |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
znam deka imlo greska vo naslovot na temata
Татари? Не - Българи ! trebalo da stoi NE TATARI, NE BUGARI, ne ne ne so ubava tema kje bese ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
бе што бараш на vmro.bg бе
![]() |
||
![]() |
||
|
ene,, idiot ,i jas sega si vikam glupav anakin , aj sedi si tuka madro |
||
|
||
![]() |
||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
и ште те теснаха банот?
нешто си татаросвал сигурно ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
аааа... не
корекции на минатото не можат да се прават ![]() |
||
![]() |
||
|
no moze da se zaboravi
![]() ![]() Изменето од anakin - 09.Октомври.2008 во 20:24 |
||
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
ZNAM DEKA SUM SVESNA SO SE DESAVA
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Znam deka ne mu e se isto
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
знам дека згрешив, но како ке се поправам?
![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 146147148149150 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |